Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας 2018

Αγαπητή/έ Vassiliki Fotinopoulou,

Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning «Es war einmal in Europa – aussterbende Berufe unter der Lupe». Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου
eTwinning Team

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ Αναστασίου Ελπίδα, Βαζουβιάδη Ιωάννη-Μάρκο, Βλαχοπούλου Αθηνά, Γαλάνη Δήμο, Γιάλβαλη Δήμητρα, Γιούτσα Στέφανο, Δαλίδη Αθανάσιο,  Δοσούλα Κωνσταντίνα-Νεφέλη, Κακαλή Ελένη, Καλοφορίδη Γιώργο, Καράκη Βασίλη, Κλάδη Αναστασία, Μάστορα Χρήστο, Ποδηματά Δημήτρη, Πολυζώη Ελευθερία, Τσιονάρα Βαγγέλη και Χατζή Πολυχρόνη ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση