Ετικέτα Ποιότητας eTwinning 2018

Με μεγάλη μας χαρά πληροφορηθήκαμε από την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning την απονομή της Ετικέτας Ποιότητας για το έργο «Es war einmal in Europa – aussterbende Berufe unter der Lupe». Τα σχόλια της επιτροπής ήταν μόνο θετικά:

«Συγχαρητήρια! Υλοποιήσατε ένα πολύ δημιουργικό έργο το οποίο διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να θεωρηθεί επιτυχημένο: ενεργή συμμετοχή των μαθητών, μεγάλη αλληλεπίδραση, δημιουργική χρήση εργαλείων ΤΠΕ, πολύ καλή οργάνωση του Twinspace, παιδαγωγική καινοτομία, συνεργατικές δραστηριότητες και αξιολόγηση. Καλή συνέχεια στο έργο σας και ευχόμαστε και άλλες επιτυχίες!»

Το έργο υλοποιήθηκε κατά το σχολικό έτος 2017-2018, στο πλαίσιο του μαθήματος των Γερμανικών και πήραν μέρος συνολικά τέσσερα σχολεία από Ελλάδα, Πολωνία, Γερμανία και Γαλλία. Από το 4ο Γυμνάσιο συμμετείχαν οι μαθητές της Β’ Γυμνασίου: Αναστασίου Ελπίδα, Βαζουβιάδης Ιωάννης-Μάρκος, Βλαχοπούλου Αθηνά, Γαλάνης Δήμος, Γιάλβαλη Δήμητρα, Γιούτσας Στέφανος, Δαλίδης Αθανάσιος,  Δοσούλα Κωνσταντίνα-Νεφέλη, Κακαλή Ελένη, Καλοφορίδης Γιώργος, Καράκης Βασίλης, Κλάδη Αναστασία, Μάστορας Χρήστος, Ποδηματάς Δημήτρης, Πολυζώη Ελευθερία, Τσιονάρας Βαγγέλης και Χατζής Πολυχρόνης. Συντονίστρια του προγράμματος ήταν η καθηγήτρια Γερμανικής Φιλολογίας, κ. Βασιλική Φωτεινοπούλου.

Στόχος του Προγράμματος ήταν η μελέτη και η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς στον τομέα των παραδοσιακών επαγγελμάτων, με αφορμή την ανακήρυξη του 2018 ως «Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς». Τα κυριότερα αποτελέσματα του έργου παρουσιάστηκαν σε ηλεκτρονικό περιοδικό που δημιούργησαν σε συνεργασία μαθητές και εκπαιδευτικοί (http://joom.ag/TFrL ).

Το έργο είχε ήδη βραβευτεί στον 65ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Υπηρεσίας Εκπαιδευτικών Ανταλλαγών της Γερμανίας, λαμβάνοντας το ανώτερο έπαθλο. Η απονομή των βραβείων έγινε στις 7 Μαΐου 2018 στο Κοινοβούλιο του Ομόσπονδου Κρατιδίου της Έσσης στην πόλη Wiesbaden της Γερμανίας από τον Πρόεδρο του Κρατιδίου, κ. Νorbert Kartmann. (Δημοσίευση στο Γερμανικό Τύπο PRESSEMITTEILUNG BPV2018  και στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ)

‘Εχοντας λάβει την Ετικέτα Ποιότητας, το έργο μας είναι  υποψήφιο και για την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας, καθώς και για τα Εθνικά και τα Ευρωπαϊκά Βραβεία eTwinning.

Ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας και πολλές ακόμη επιτυχίες!

Σχετικά με ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Πτυχίο (άριστα) Γερμανικής Φιλολογίας (ΕΚΠΑ)
Μεταπτυχιακή Ειδίκευση (άριστα) M.Ed. Διδακτικής της Γερμανικής ως Ξένης Γλώσσας (ΕΑΠ)
Εξετάστρια Προφορικού Λόγου στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ)
Εμπειρία 18 χρόνων στην ιδιωτική και δημόσια εκπαίδευση
Βραβείο Καθηγητή Γερμανικών (2011) από τη Γερμανική Πρεσβεία Αθηνών
Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας eTwinning 2015
Bραβείο στον 63ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό 2016 PAD Γερμανίας
Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας eTwinning 2016
Ευρωπαίκή Ετικέτα Ποιότητας eTwinning 2017

Ετικέτα Ποιότητας Σχολείου eTwinning 2018-2019

Bραβείο στον 65ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό 2018 PAD Γερμανίας

Ετικέτα Ποιότητας eTwinning 2018
Πιστοποίηση ΤΠΕ Α΄Επίπεδο
Βεβαιώσεις Επιμόρφωσης στην ψηφιακή πλατφόρμα moodle (γενική και ξενόγλωσση)
Βεβαιώσεις παρουσίασης εισηγήσεων σε εκπαιδευτικά συνέδρια
Βεβαιώσεις παρακολούθησης από webinars και learning events eTwinning
Βεβαιώσεις παρακολούθησης σεμιναρίων του Goethe Institut
Βεβαιώσεις παρακολούθησης συνεδρίων,ημερίδων
Πιστοποιητικά γλωσσομάθειας άριστης γνώσης Αγγλικής, Γερμανικής και Ισπανικής Γλώσσας
Παντρεμένη και μητέρα τριών αγοριών


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση