Δημοσίευση στο γερμανικό περιοδικό «Ευρωπαϊκή Εκπαίδευση»

 

Στις σελίδες 8- 11 του γερμανικού επιστημονικού εκπαιδευτικού περιοδικού «Ευρωπαϊκή Εκπαίδευση», Τεύχος 2/2017, με θέμa «European Digital Citizenship» δημοσιεύτηκε άρθρο σχετικά με το βραβευμένο έργο eTwinning «Medienkoffer», που υλοποιήθηκε στο Σχολείο μας κατά το Σχ. έτος 2015-2016.

EE_2017-02_European_Digital_Citizenship.compressed-2 

Η πρόταση έγινε από τον υπεύθυνο του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου για την Εκπαίδευση και την Επιστήμη (Europäischer Bund für Bildung und Wissenschaft in der AEDE (EBB-AEDE), κ. Alfons Scholten, προς την καθηγήτρια Γερμανικής Φιλολογίας του Σχολείου μας, κ. Βασιλική Φωτεινοπούλου, συντονίστρια του έργου για το Σχολείο μας. Κατόπιν  συντάχθηκε το σχετικό άρθρο από κοινού με τις συντονίστριες από τα άλλα συνεργαζόμενα σχολεία (Γερμανίας, Πολωνίας, Ελλάδας και Σλοβενίας).

Το έργο έχει ήδη παρουσιαστεί από την κ. Φωτεινοπούλου σε πανελλήνια συνέδρια και ημερίδες:

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο, με Διεθνή Συμμετοχή, για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Λάρισα 21-23 Οκτωβρίου 2016

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο eTwinning, Πάτρα 25-27 Νοεμβρίου 2016

2η Πανθεσσαλική Ημερίδα Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας 

Η δημοσίευση του άρθρου στο γερμανικό περιοδικό «Europäische Erziehung» συμβάλλει στη διάχυση των αποτελεσμάτων του επιτυχημένου έργου μας στην ευρύτερη ευρωπαϊκή εκπαιδευτική και επιστημονική κοινότητα και αποτελεί μια ακόμη μεγάλη τιμή για το Σχολείο μας!

 

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.