4η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Αλληλεγγύης

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δημοσίων Σχολείων Ν. Μαγνησίας  μαζί με τις καθηγήτριες Γερμανικών τους με χαρά σας προσκαλούν για 4η συνεχόμενη φορά στην καθιερωμένη τους χριστουγεννιάτικη γιορτή αλληλεγγύης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας  (Μαιάνδρου 119) από τις 11 πμ. μέχρι τις 14 μμ. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να αγοράσουν χειροποίητες δημιουργίες των μαθητών καθώς και να γευτούν σπιτικά εδέσματα, γλυκά, το παραδοσιακό γερμανικό ζεστό κρασί, βάφλες και πολλά άλλα. Για τους μικρούς επισκέπτες θα υπάρχουν διάφορα ενδιαφέροντα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης  και χειροτεχνίας. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα προσφερθούν φέτος στην  Κιβωτό του Κόσμου, στο Βόλο (Διμήνι).

Τη γιορτή στηρίζουν το Επ. Προξενείο της Γερμανίας στη Θεσσαλία και ο πολιτιστικός σύλλογος Γερμανόγλωσσων Ν. Μαγνησίας «Ιάσων»

Τα σχολεία που συμμετέχουν και συνεισφέρουν φέτος στη γιορτή είναι:

το 1ο, 5ο, 10ο, 12ο, 13ο, 14ο, 16ο, 19ο, 27ο, 30ο, 31ο, 32ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου,  το  5ο, 6ο, 8ο, 11ο, Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας,  το Δημοτικό σχολείο Ιωλκού,  το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγριάς, το Δημοτικό Σχολείο Αργαλαστής, το Δημοτικό Σχολείο Πορταριάς, το Δημοτικό Σχολείο Ριζόμυλου, το Δημοτικό Σχολείο Στεφανοβικείου, το 1ο, 3ο, 4ο, 6ο, 7ο, 8ο, 9ο, 10ο  Γυμνάσιο Βόλου, το 1ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, 1ο Γυμνάσιο Αλμυρού, το 3ο  Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας,το Γυμνάσιο Αγριάς, το Γυμνάσιο Αργαλαστής, το 1ο και  4ο  Γενικό Λύκειο Βόλου , το Γενικό Λύκειο Αργαλαστής καθώς και το Μουσικό Σχολείο Βόλου.

Οι γερμανομαθείς μαθητές του Σχολείου μας θα φτιάξουν χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και διακοσμητικά για να τα προσφέρουν προς πώληση, ενώ η χορωδία και η ορχήστρα του Σχολείου μας, υπό τη διδασκαλία και τη διεύθυνση της καθηγήτριας Μουσικής του Σχολείου, κ. Ρεντίνα Ελένης, θα πλαισιώσουν μουσικά τη γιορτή.

Σας περιμένουμε όλους!!!

WEihnachtsbazaar1

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση