Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας eTwinning 2016

Με μεγάλη μας χαρά πληροφορηθήκαμε την βράβευση του eTwinning έργου μας «Medienkoffer»με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας 2016:

«Συγχαρητήρια!

Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning «Medienkoffer». Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο  υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο. Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net

Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα!

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς,

eTwinning Team»

etw_europeanqualitylabel_81622_el-page-001 (1)

Είχε προηγηθεί η απονομή της Εθνικής Ετικέτας Ποιότητας eTwinning, το Σεπτέμβριο 2016, αλλά και η βράβευση του έργου στον 63ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό PAD Γερμανίας, το Μάρτιο 2016, με χρηματικό έπαθλο 600 ευρώ, που μοιράστηκε ισόποσα στα συμμετέχοντα σχολεία. Με το έπαθλο, καθώς και με χορηγία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, το σχολείο προμηθεύθηκε συσκευή Tablet, που χρησιμοποιείται για την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Έχοντας λάβει την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας, το έργο έχει δικαίωμα υποψηφιότητας για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία eTwinning.

pizap.com14730311186734

Επιπλέον, στο πλαίσιο διάχυσης των αποτελεσμάτων του βραβευμένου έργου μας, η συντονίστρια του έργου για το σχολείο μας, καθηγήτρια Γερμανικής Φιλολογίας, κ.Βασιλική Φωτεινοπούλου, παρουσίασε το έργο με επιτυχία σε δύο πανελλήνια εκπαιδευτικά συνέδρια,  με διεθνή συμμετοχή. Τόσο στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Λάρισα, 21-23 Οκτωβρίου 2016), όσο και στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο eTwinning για τα συνεργατικά προγράμματα στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση , με θέμα «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας, της Επικοινωνίας και της ανοικτότητας στα συνεργατικά σχολικά προγράμματα», υπό την αιγίδα του ΥΠ.Π.Ε.Θ (Πάτρα, 25-27 Νοεμβρίου 2016) η παρουσίαση του έργου μας άφησε άριστες εντυπώσεις και απέσπασε θερμό χειροκρότημα και θετικότατα σχόλια από το εκπαιδευτικό κοινό.

Ευχόμαστε ολόψυχα ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  σε όλους τους μαθητές μας που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Medienkoffer» και οδήγησαν το σχολείο σε τόσο σημαντικές διακρίσεις: Ευτυχία Βελέτζα, Φανή Βαλασίδη, Γεώργιο Γαλλιόπουλο, Ειρήνη Κακλαμάνου, Κωνσταντίνα Γκουντινάκου, Κωνσταντίνο Γαρουφαλιά, Μαρία Γεροβασίλη, Ζήση Γεροβασίλη, Αφροδίτη Πέπα, Αλεξάνδρα Σαρακατσάνου, Αλέξανδρο Μαντούδη, Αποστολία Σίνο,Γεωργία Χειμάρα, Ηλιάνα Σπυριδάκη, Γιώργο Φουντούλη, Ιουλιάνα Κατρινόι, Μαρία Νταλίκα, Μαρία Νικοβιώτη, Μαρία Σακαβάλα, Όλγα Λαγού, Ραφαέλα Πέρα, Σοφία Μιμίκου και Όλγα Καρταπάνη!!!

Περισσότερα

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση