Τι είναι το Webnode

Ξεκινώντας τον Ιανουάριο του 2008 το Webnode (webnode.com) δημιούργησε έναν δωρεάν δημιουργό ιστοσελίδων. Το Webnode σου επιτρέπει να σχεδιάσεις, να δημιουργήσεις και να αναπτύξεις ιστοσελίδες και εφαρμογές web από την αρχή μέχρι το τέλος. Φτιαγμένες για εύκολη χρήση και γρήγορες ταχύτητες μπορεί να δημιουργήσει εwebnode-logoμπορικές και εταιρικές ιστοσελίδες υψηλού επιπέδου χωρίς κόπο μέσα σε λίγα λεπτά.

Το Webnode προσφέρει την ευρύτερη γκάμα εφαρμογών από οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο δημιουργό ιστασελίδων. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα. To Webnode μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τομέα (π.χ. www.userdomain.com). Χρησιμοποιεί πολλές εφαρμογές (δημοσκοπήσεις, άρθρα, forums, λίστες, FAQ, κλπ.). Οι χρήστες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν με οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης.

Δυνατότητες του Webnode

Με το Webnode μπορείτε να δημιουργήσετε μια δωρεάν προσωπική ιστοσελίδα στην οποία μπορείτε να μοιραστείτε τις εμπειρίες, τα χόμπι και τις ευτυχισμένες σας στιγμές με φίλους και συγγενείς.

Μπορείτε να αναδείξετε τις διακοπές σας , τα βίντεο ή απλά να προσκαλέσετε άτομα στα γενέθλια σας, το γάμο σας ή άλλη εκδήλωση. Με το Webnode μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δωρεάν προσωπικό οικογενειακό forum , όπου μπορείτε να αλληλεπιδράτε, να συζητάτε και να είστε σε επαφή με ανθρώπους που σας αρέσει.Το να δημιουργείτε την προσωπική ιστοσελίδας σας είναι δωρεάν, γρήγορο και διασκεδαστικό. Επιπλέον, δεν τοποθετούμε οποιαδήποτε διαφήμιση στις δωρεάν προσωπικές ιστοσελίδες και ποτέ δεν θα τοποθετήσουμε.

Επειδή ξέρουμε ότι είναι σημαντικό για σας η προσωπική σας παρουσίαση στο internet να φαίνεται εντυπωσιακή,οι γραφίστες μας έχουν ετοιμάσει μια ευρεία ποικιλία των σύγχρονων προτύπων που μπορείτε να επιλέξετε ενώ δημιουργείτε την δωρεάν προσωπική ιστοσελίδα σας.

Θέλουμε να είναι ευτυχισμένος, ενώ χρησιμοποιήτε την τεχνολογία μας και ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε την κατασκευή και τη χρήση της δωρεάν προσωπικής ιστοσελίδα σας, καθώς πολλοί από τους χρήστες μας κάνουν!

Χαρακτηριστικά

Blogs και φωτογκάλερι

Είναι απλό να ξεκινήσετε ένα blog ή να μοιραστείτε φωτογραφίες των διακοπών σας. To Webnode σας παρέχει ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών δικτύων.

Δημοσκοπήσεις και forums

Οι σύγχρονες ιστοσελίδες πρέπει να έχουν αναζήτηση πλήρες κειμένου, forum συζητήσεων και δημοσκοπήσεις. Το Webnode προσφέρει όλα αυτά και πολλά άλλα.

Είναι δωρεάν!

Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν όπως και οι υπηρεσίες μας. Η διαχείριση περιεχομένου, τα υποδείγματα και η φιλοξενία είναι δωρεάν.

Χωρίς διαφημίσεις

Σε ποιον δεν αρέσει ένα site χωρίς διαφημίσεις? Δεν βάζουμε διαφημίσεις στο site σας και ούτε θα το κάνουμε ποτέ. Απολαύστε την τεχνολογία μας.

Χρήση δικού σας domain

Μπορείτε να τρέξετε την ιστοσελίδα στο δικό σας τομέα (domain) (π.χ. www.anything.com) ή να καταχωρήσετε ένα νέο τομέα (domain) απ’ευθείας μέσω το Webnode.

Σύγχρονα υποδείγματα

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε από τις εκατοντάδες των σύγχρονων υποδειγμάτων που εκπονήθηκαν από επαγγελματίες. Πραγματικά υπάρχει κάτι για όλους!

Εύκολα και γρήγορα

Η εργασία με το Webnode είναι γρήγορη και εύκολη. Δεν απαιτείται καμία τεχνική δεξιότητα, εγκατάσταση ή ρύθμιση. Απλά εγγραφείτε και αρχίστε να δημιουργείτε.

Όλα σε ένα

Διαχείριση περιεχομένου, φιλοξενία, στατιστικά ιστοσελίδας, e‑mail, e‑shop, blogs, δημοσκοπήσεις, γκαλερί φωτογραφιών, RSS και πολλά άλλα…

Δημιουργήστε τη δική σας ιστοσελίδα:

Προσωπική ιστοσελίδα

Ιδανική λύση για ιδιωτικές σελίδες, blogs ή γκαλερί εικόνων. Χωρίς ενοχλητικά pop-ups να αναβοσβήνουν. Γρήγορα, απλά και δωρεάν.

Επιχειρηματική ιστοσελίδα

Δημιουργία επιχειρηματικής ιστοσελίδας σε 5 λεπτά. Σχεδίαση που εκπονήθηκε από επαγγελματίες για περισσότερες από 100 κατηγορίες επιχειρήσεων.

Ηλεκτρονικό κατάστημα

Η κεντρική σελίδα του Webnode είναι: http://www.webnode.gr