Drive Tunes είναι ένας music player, ένας mp3 player στο Google Drive σας για να ακούτε τα αρχεία σας online; Αν είσται χρήστης Google Chrome υπάρχει η εφαρμογή Drive Tunes για Google Drive.

DriveTunes

  • Αναζήτηση σε όλα τα τραγούδια στο Drive σας
  • επιλέξτε τυχαία τα τραγούδια με Shuffle
  • Ταξινόμηση τραγουδιών από τον τίτλο ή τον αριθμό των αναπαραγωγών
  • Αναπαραγωγή τραγουδιών από συγκεκριμένους φακέλους

Το Google Drive, είναι νέα υπηρεσία φύλαξης και συγχρονισμού εγγράφων και αρχείων . Αν ανεβάσατε λοιπόν ένα mp3 αρχείο και πάτε να το δείτε στο Google Drive, βλέπετε ότι έχει την επιλογή downoad Και δεν έχει mp3 player δικό του. Η επιλογή είναι ή να το ακούσετε με κάποιο plugin κλασσικό που υπάρχει στον περιηγητή, ή με εξωτερικό player ή να κατεβάσετε ένα αντίγραφο του αρχείου πάλι στον υπολογιστή πράγμα μη βολικό.

Οπότε, πάμε στη σελίδα του DriveTunes στο Google Chrome Store και κάνουμε εγκατάσταση αυτή την εφαρμογή Chrome Για Drive δωρεάν.

DriveTunes πρόσθετο γοα Google Drive σε Webstore

Επιλέξτε στο Google Drive σας να ανοίξει το αρχελιο το music player:

Η εφαρμογή θα σας ζητήσει άδεια για να μπορεί να έχει πρόσβαση στα αρχεία σας στο GDrive και να καταφέρει να παίξει το μουσικό αρχείο σας.

Εννοείται ότι εκτός του ότι δεν πρέπει να κατεβάζετε, δεν θα πρέπει να φυλάσσετε πειρατικά mp3 σε cloud υπηρεσίες.

ώρα ήγμαστε έτοιμοι, εμφανίζεται ο player Και με κλικ στο αρχείο ακούμε με DriveTunes το mp3 αρχείο online. Το πρόσθετο έχει πολλές δυνατότητες, όπως να παίζει πολλά κομμάτια με διαφορετική σειρά και θα υποστηρίξει εκτός από mp3 και mp4a και ogg κλπ στο μέλλον.

DriveTunes music player Για GDrive