Τώρα τα παιδιά έχουν το δικό τους web browser για να κάνουν τις δικτυακές τους βόλτες με ασφάλεια. Το KIDO’Z είναι ένα περιβάλλον ασφαλούς πλοήγησης στο internet με ειδικά σχεδιασμένο browser και επιλεγμένες ιστοσελίδες για παιδιά. Με το KIDO’Z τα παιδιά μπορούν να σερφάρουν στις αγαπημένες τους ιστοσελίδες, να παρακολουθήσουν παιδικά βίντεο και να παίξουν παιχνίδια.

Το περιβάλλον του browser είναι σχεδιασμένο με εντυπωσιακά, ζωντανά χρώματα. Έχει μεγάλα χειριστήρια για να είναι εύκολο στη χρήση ώστε να μπορούν να το χειρίζονται τα παιδιά από μικρές ηλικίες με ελάχιστη ή καθόλου βοήθεια από τους γονείς τους.

Το KIDO’Z έχει συγκεντρώσει πληθώρα από ιστοσελίδες για παιδιά με cartoons, παιχνίδια και βίντεο, ενώ δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να επιλέξουν σε ποιες από αυτές θα επιτρέψουν ή όχι την πλοήγηση, αλλά και να προσθέσουν αν θέλουν τις δικές τους. Υποστηρίζει πολλές γλώσσες μεταξύ των οποίων και τα ελληνικά. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και είναι γραμμένη σε Adobe Air. Το KIDO’Z μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε Windows, Mac και Linux.