Picasa – Δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης και επεξεργασίας φωτογραφιών

Picasa  - Φωτογραφία - Δωρεάν προγράμματα

Το Picasa είναι ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για την επεξεργασία των φωτογραφιών σας που το προσφέρει δωρεάν η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης, το google. Το Picasa είναι ένα πρόγραμμα που σας βοηθάει να εντοπίσετε τις φωτογραφίες στον υπολογιστή σας (ακόμη και αυτές που έχετε ξεχάσει ότι είχατε) και να τις οργανώσετε αυτόματα σε φακέλους ανά ημερομηνία. Σας βοηθάει ακόμη με πολυ έυκολο τρόπο να κάνετε διορθώσεις, να τις στείλετε με e-mail σε φίλους, να φτιάξετε ένα cd για να κάνετε δώρο, να τις τυπώσετε στον εκπυπωτή σας ή ακόμη και να τις ανεβάσετε εύκολα και γρήγορα στο blog σας.

Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν πατώντας εδώ: Picasa

Irfanview – Δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης και επεξεργασίας φωτογραφιών

IRFANVIEW - Φωτογραφία - Δωρεάν προγράμματα

Το Inrfanview ξεκίνησε την παρουσία του πριν από πολλά χρόνια, ως ένα δωρεάν εύχρηστο viewer για αρχεία εικόνων. Σήμερα είναι από τα πιο δημοφιλή δωρεάν προγράμματα για επεξεργασία και διαχείριση φωτογραφίας. Χάρη στην μεγάλη κοινότητα χρηστών του Irfanview, υπάρχουν διαθέσιμες και πάρα πολλές χρήσιμες επεκτάσεις του προγράμματος, καθώς και εκδόσεις σε πολλές διαφορετικές γλώσσες.

Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν πατώντας εδώ: Irfanview

GIMP – Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας της κοινότητας ελεύθερου λογισμικού

GIMP - Φωτογραφία - Δωρεάν προγράμματα

Η κοινότητα του ελέυθερου λογισμικού είναι άνθρωποι που αντιστέκονται στις πατέντες του λογισμικού και έτσι δημιουργούν προγράμματα που χρήση τους αλλά και η περαιτέρω ανάπτυξη τους είναι ελέυθερη για τον καθένα. Το Gimp είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας πολλών ανθρώπων από όλο το κόσμο. Ένα αξιόπιστο δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το Gimp, αλλά και να ενημερωθείτε για την κοινότητα ελεύθερου λογισμικού πατώντας εδώ: Gimp