Επιτραπαίζετε;

Είναι ωραίο να βρίσκεσαι για δύο ώρες την εβδομάδα με μια παρέα συνομιλήκων και να μοιράζεσαι μαζί τους κοινά ενδιαφέρονται, γνώσεις και ευχάριστες δραστηριότητες!

Ο Όμιλος « Επιτραπαίζουμε και μαθαίνουμε» του 1ου Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου για τη σχολική χρονιά 2013-2014  προσφέρει ακριβώς αυτή τη δυνατότητα μέσα από πολλά και διαφορετικά, κλασσικά  και σύγχρονα επιτραπέζια παιχνίδια (Ντόμινο, φιδάκι, ντάμα, γκρινιάρης, Μονόπολη, Σκράμπλ, Σκάκι, κ…α.).

Αν αφεθείς στη τύχη  σου ή σκεφτείς έξυπνα και στρατηγικά, αν μάθεις να υπολογίζεις σωστά ή βάλεις τη φαντασία σου να εργαστεί, αν μάθεις να συνεργάζεσαι με τους άλλους και τηρείς τους κανόνες του παιχνιδιού φαντάσου πώς θα νιώσεις ως νικητής παίρνοντας ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στα χέρια σου. Τέλος, η χαρά σου θα είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν το παιχνίδι που θα απλώσεις πάνω στο τραπέζι θα είναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ, πρωτότυπο δημιούργημα!!!

Το κάλεσμα της επιτραπέζιας συνάντησης έχει οριστεί για την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 13.30 μ.μ.  στο χώρο της βιβλιοθήκης του σχολείου μας.

Όσοι “μεγάλοι” παίκτες -μαθητές της Δ, Ε΄& Στ’ τάξης τα παιδία επιτραπαίζεινμε το καλό να προσέλθετε!!

Σχετικά με ΤΣΙΑΡΑ ΕΥΘΥΜΙΑ

Αγαπώ το χορό, και ας μη τα καταφέρνω, την παρεοκατασταση, την ειλικρίνεια


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.