Τάβλι

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Ετοιμαστείτε για μια παρτίδα σκάκι, παίδες!!!

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε

Καλημέρα κόσμε!

Καλωσήρθατε στο Blogs.sch.gr. Αυτή είναι η πρώτη σας δημοσίευση. Αλλάξτε την ή διαγράψτε την και αρχίστε το «Ιστολογείν»!

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | 1 σχόλιο

Επιτραπαίζετε;

Είναι ωραίο να βρίσκεσαι για δύο ώρες την εβδομάδα με μια παρέα συνομιλήκων και να μοιράζεσαι μαζί τους κοινά ενδιαφέρονται, γνώσεις και ευχάριστες δραστηριότητες!

Ο Όμιλος « Επιτραπαίζουμε και μαθαίνουμε» του 1ου Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου για τη σχολική χρονιά 2013-2014  προσφέρει ακριβώς αυτή τη δυνατότητα μέσα από πολλά και διαφορετικά, κλασσικά  και σύγχρονα επιτραπέζια παιχνίδια (Ντόμινο, φιδάκι, ντάμα, γκρινιάρης, Μονόπολη, Σκράμπλ, Σκάκι, κ…α.).

Αν αφεθείς στη τύχη  σου ή σκεφτείς έξυπνα και στρατηγικά, αν μάθεις να υπολογίζεις σωστά ή βάλεις τη φαντασία σου να εργαστεί, αν μάθεις να συνεργάζεσαι με τους άλλους και τηρείς τους κανόνες του παιχνιδιού φαντάσου πώς θα νιώσεις ως νικητής παίρνοντας ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στα χέρια σου. Τέλος, η χαρά σου θα είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν το παιχνίδι που θα απλώσεις πάνω στο τραπέζι θα είναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ, πρωτότυπο δημιούργημα!!!

Το κάλεσμα της επιτραπέζιας συνάντησης έχει οριστεί για την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 13.30 μ.μ.  στο χώρο της βιβλιοθήκης του σχολείου μας.

Όσοι «μεγάλοι» παίκτες -μαθητές της Δ, Ε΄& Στ’ τάξης τα παιδία επιτραπαίζεινμε το καλό να προσέλθετε!!

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Σχολιάστε