ΤΑΥΡΟΣ 18-24 Απριλίου

  1.  
    1. ΤαυροςΟι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, δείχνουν ότι έχετε μεγάλες προσδοκίες και όνειρα και είστε διατεθιμένοι να τα εκπληρώσετε. Μη πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις αυτή την περίοδο γιατί δεν θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα έχετε μπερδέματα και παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να διευθετήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και μετά να αναλάβετε καινούργιες ευθύνες. Στον οικονομικό σας τομέα, οι συναλλαγές σας δεν θα πρέπει να γίνονται με βάση τον ενθουσιασμό σας, γιατί θα σας οδηγήσουν κάποια στιγμή σε μεγάλο οικονομικό αδιέξοδο. Θα πρέπει να προχωρήσετε με κάποια σύνεση στην οικονομική σας διαχείριση, καθώς αναμένονται απρόοπτα έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να πάρετε δραστικές πρωτοβουλίες και να μην αφήνετε το χρόνο να κυλάει, για να μπορέσετε να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μέσα στην σχέση σας. Θα δείτε ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σιγά σιγά προς το τέλος της βδομάδας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας για να δείτε τι λάθη έχετε κάνει στην ερωτική σας ζωή και πως μπορείτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του χαρακτήρα σας.
Δημοσιεύθηκε στη Γενικά | Σχολιάστε

YΔΡΟΧΟΟΣ

ΥδροχοοςΘα νιώστε την ανάγκη να επεκτείνετε τη σφαίρα των ενδιαφερόντων σας, πέρα από εκείνη που είναι οικεία σε σας. Ελευθερία και όχι δεσμεύσεις θα απαιτήσετε από τους άλλους και αν θέλουν ας κάνουν και διαφορετικά…Στα επαγγελματικά σας, διατηρήστε θετική στάση απέναντι στους συνεργάτες σας, για να κερδίσετε την εύνοια και τη βοήθεια τους. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενεργητικότητα σας σε περισσότερο συγκεκριμένους και θετικούς στόχους. Στον οικονομικό σας τομέα, τα έξοδα σας θα αυξηθούν και θα πιεστείτε μέχρι να τα καλύψετε. Παράλληλα θα αναζητήσετε νέες τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημα σας, για να μπορέσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Στα αισθηματικά σας, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα προκύψουν εντάσεις με το ταίρι σας. Μην φερθείτε εγωιστικά απέναντι του και προσπαθήστε με ήρεμο διάλογο, να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που έχετε. Προσπαθήσετε να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό και ανανεώστε το ερωτικό πάθος μέσα στη σχέση σας. Όσοι είστε μόνοι, η ανάγκη σας για συγκινήσεις και η έλλειψη μέτρου, θα χαρακτηρίζει τις επιθυμίες σας και το πιθανότερο είναι να μπλέξετε σε περιστασιακές καταστάσεις.

Δημοσιεύθηκε στη ζοδια | Ετικέτες: | Σχολιάστε

ΚΡΙΟΣ 18-24 Απριλίου

ΚριοςΠροσέξτε λίγο αυτή την εβδομάδα γιατί μπορεί να εκδηλωθούν ορισμένες ανατροπές και να υπάρξουν απρόβλεπτες καταστάσεις στη ζωή σας. Η τάση σας να γίνεται πάντα το δικό σας θα σας φέρει σε σύγκρουση με άτομα του κοντινού περιβάλλοντος. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα επαναπροσδιορίσετε τους στόχους και τις προτεραιότητες σας, καθώς θα γίνουν πράγματα που θα σας κάνουν να νιώσετε ανασφάλεια. Μην χάσετε την ψυχραιμία σας, σκεφτείτε θετικά και θα δείτε ότι όλα θα διορθωθούν. Στον οικονομικό σας τομέα, τα άστρα προβλέπουν ότι θα πρέπει να διευθετήσετε πράγματα που έχουν μείνει στην άκρη. Τακτοποιήστε πρώτα τις υποχρεώσεις σας και μετά κάντε τις αγορές που θέλετε. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα νιώσετε πολύ πίεση λόγω αλλαγών που θα συμβούν στον εργασιακό σας χώρο και θα ξεσπάσετε άδικα πάνω στον σύντροφο σας, πληγώνοντας τον πολύ. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μια ξαφνική γνωριμία που θα κάνετε θα σας αναστατώσει και θα βάλετε τέρμα στις σκοτούρες και τις αρνητικές σκέψεις που είχατε μέχρι στιγμής….

Δημοσιεύθηκε στη Γενικά | Σχολιάστε

Ζύγος

ΖυγοςΟι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν, είναι καλή εποχή για να προωθήσετε κάποιες ιδέες που έχετε για την βελτίωση των συνθηκών που επικρατούν στη δουλειά σας και να μπορέσετε να εισπράξετε την αναγνώριση από τους προϊσταμένους σας. Από εσάς εξαρτάται, αν θα εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, γι’ αυτό θα πρέπει το μυαλό σας να είναι σε εγρήγορση για να αντιλαμβάνεστε το τι συμβαίνει γύρω σας. Εξοικονομήστε χρήματα, αφού καλύψτε όλες σας τις υποχρεώσεις και επενδύστε τα στα σχέδια που έχετε για τη δουλειά σας, γιατί λάθη και παραλήψεις αυτή την περίοδο δεν συγχωρούνται. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μόνιμη σχέση, προσέξτε λίγο με τη συμπεριφορά σας, γιατί θα νιώθετε άγχος και εκνευρισμό από οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν και θα ξεσπάτε στο ταίρι σας. Προσέξτε μην χαλάσετε το θετικό κλίμα που επικρατεί στη σχέση σας, γιατί δύσκολα θα επαναφέρετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Όσοι είστε μόνοι, θα συναντήσετε φίλους που έχετε να δείτε πολύ καιρό και θα σας δοθεί η ευκαιρία να συσφίξετε τις σχέσεις σας.

Δημοσιεύθηκε στη ζοδια | Ετικέτες: | Σχολιάστε

Γειά σου Κόσμε!

Καλωσήρθατε στο Blogs.sch.gr. Αυτή είναι η πρώτη σας δημοσίευση. Αλλάξτε την ή διαγράψτε την και αρχίστε το «Ιστολογείν»!

Δημοσιεύθηκε στη Γενικά | 1 σχόλιο