Σεμινάριο “Συνδέσου με τη φύση” (16-12-2021)_ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ

Σεμινάριο “Συνδέσου με τη φύση” 16-12-2021_ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ 

Στον σύνδεσμο http://www.kpe-thess.gr/el/yliko-seminariou-syndesoumetifysi/ μπορείτε να βρείτε τις εισηγήσεις που παρακολουθήσατε στη διάρκεια του σεμιναρίου:

Visit Greek Nature, εξερευνήστε τη φύση της Ελλάδας. Παρουσίαση της ιστοσελίδας που δημιουργήθηκε για την ανάδειξη των προστατευόμενων περιοχών της Ελλάδας από το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας-Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων Υγροτόπων (ΜΓΦΙ-ΕΚΒΥ). Εισηγήτρια: Μαρία Κατσακιώρη, ΜΓΦΙ-ΕΚΒΥ.

iNaturalist Greece. Παρουσίαση της πλατφόρμας για τη συλλογή δεδομένων βιοποικιλότητας στην Ελλάδα και ενημέρωση για το πώς μπορούμε να την αξιοποιήσουμε καθώς και για τα οφέλη της χρήσης του. Εισηγήτρια: Δήμητρα Κατσάδα, εκπρόσωπος iSea Διαχειριστής της πλατφόρμας για την Ελλάδα.

Συνδέσου με τη φύση! Παρουσίαση για την αξία της παρατήρησης της φύσης και τη σύνδεση με αυτή στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση καθώς και για την παιδαγωγική αξιοποίηση των εργαλείων που παρουσιάστηκαν. Εισηγητές: Α. Δαρδιώτη (Υπ. ΠΕ ΔΔΕ Αν. Θεσ/νίκης), Η. Βρυώνης (ΚΠΕ Κιλκίς), Χ. Αθανασίου (ΚΠΕ Ελευθερίου Κορδελιού), Β. Ιππέκη (Υπ. ΠΕ ΔΠΕ Δυτ. Θεσ/νικης), Χ. Τσαλίκη (Υπ. ΠΕ ΔΠΕ Αν. Θεσ/νίκης).

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων