Πρόσκληση συμμετοχής σε εξ αποστάσεως επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα “Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες για τα Πλημμυρικά φαινόμενα” Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021».  

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Β. Ιππέκη, σας προσκαλεί σε εξ αποστάσεως επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες για τα Πλημμυρικά φαινόμενα” την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021» 18.00’ -20.30΄ μέσω της πλατφόρμας webex.

Το σεμινάριο διοργανώνεται από την Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δ.Δ.Ε. Αχαΐας σε συνεργασία με τις Υπεύθυνες Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δ.Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης και Δ.Π.Ε. Αχαΐας, τις Υπεύθυνες Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας, Ανατ. Θεσσαλονίκης, τους/τις Υπεύθυνους/ες Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Δ.Ε. και Δ.Π.Ε. Καρδίτσας, Ιωαννίνων, Δωδεκανήσου, Δ.Δ.Ε Κυκλάδων, Δ.Π.Ε. Μαγνησίας και τα Κ.Π.Ε. Κόνιτσας, Πεταλούδων Ρόδου και Μουζακίου.

Οι δραστηριότητες, που θα παρουσιαστούν στο επιμορφωτικό σεμινάριο, είναι το αποτέλεσμα του εκπαιδευτικού υλικού, που προέκυψε ύστερα από εργασία σε ομάδες, μεταξύ εκπαιδευτικών των Κ.Π.Ε., Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης/Σχολικών Δραστηριοτήτων, Σ.Ε.Ε., ειδικών επιστημόνων και Πανεπιστημιακών, στο θέμα των πλημμυρικών φαινομένων. Στην παραγωγή του εν λόγω εκπαιδευτικού υλικού συμμετείχε και η Δ.Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Δρ Βασιλικής Ιππέκη.

Στο σεμινάριο θα γίνει μια πρώτη πιλοτική παρουσίαση του συγκεκριμένου υλικού στην εκπαιδευτική κοινότητα, ώστε μέσω της ανατροφοδότησης από τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς το υλικό να συμπληρωθεί, να διορθωθεί ή να επεκταθεί.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο θα υλοποιηθεί ψηφιακά μέσω της πλατφόρμας webex και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των συνεργαζόμενων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης. Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος παρακολούθησης του σεμιναρίου, μέχρι και την Κυριακή 21/11/2021, στο σύνδεσμο: https://forms.gle/3JKDGxkroX99Eska7 ώστε να τους αποσταλεί ο σύνδεσμος παρακολούθησης (δωμάτιο Webex).

Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα του σεμιναρίου δίνονται στο έγγραφο της Δ.Δ.Ε. Αχαίας, που επισυνάπτεται.



Λήψη αρχείου

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων