vasbatsas’s blog

Απλά ένα ακόμα ιστολόγιο Blogs.sch.gr

Νέο ξεκίνημα!

Μάι 200813

Αγαπητοί μου φίλοι!

Σας καλωσορίζουμε μ’ αυτό το  κείμενο στο χώρο που μας δίνει την άνεση να προβάλλουμε απόψεις και θέματα, μέσω του Σχολικού δικτύου. Την Κυριακή 29 Αυγούστου 2010, σκέφτηκα να ασχοληθώ λίγο μ’ αυτή εδώ  την “ιστοσελίδα” που για να είμαι ειλικρινής, την  είχα για να επιλέγω “προφίλ” μιας άλλης που της είχα δώσει περισσότερη βαρύτητα! Έμοιαζε όμως, τούτη εδώ, σαν ένα παρατημένο μωράκι στο έλεος του ΘΕΟΥ!

Κι επειδή τα παιδάκια δεν πρέπει ν’ αφήνονται αβοήθητα (πόσο μάλλον τα μωράκια), σκέφτηκα να βοηθήσω όπως μπορώ, (νομίζω ότι κάτι θα καταφέρω!!) κι αυτό το μωρό “Φοινικάκι” να μεγαλώσει και να σταθεί στα πόδια του!! Σύντομα λοιπόν, θα δείτε το “Φοινικάκι” στα πρώτα του “βήματα”, αφού τώρα μόλις… άρχισε να μπουσουλάει!!    Βρήκα επίσης ελκυστικό και ταιριαστό το προφίλ αυτό, αφού καιρό τώρα, προσπαθώ να βάλω τάξη στο δικό μου… ΧΑΟΣ!!

Φιλικά Μ.Β.

Ένα Σχόλιο στο άρθρο

“Νέο ξεκίνημα!”

  1. 13 Μαΐου, 2008 στις 10:21 πμ       Κος blogs.sch.gr Έγραψε:

    Γεια, αυτό είναι ένα σχόλιο.
    Για να διαγράψετε ένα σχόλιο, απλά συνδεθείτε και μεταβείτε στην προβολή Σχολίων μηνυμάτων, εκεί θα βρείτε την επιλογή για επεξεργασία ή διαγραφή τους.


Αφήστε μια απάντηση

Το κείμενο και ότι θ’ ακολουθήσει,  αποτελεί μια δοκιμή των δυνατοτήτων του Blogs.sch.gr, και φυσικά και του τι καταλαβαίνουμε, εμείς οι “σχεδόν ερασιτέχνες” της πληροφορικής, από τους επαγγελματίες του είδους που μας συμβουλεύουν! Σύντομα κοντά σας με …τα πρώτα  θέματα!

Οι λέξεις που ακολουθούν, και λίγες που προηθύνται,  προστέθηκαν μετά από πολύ καιρό, στις 29 Αυγούστου 2010!

Όμως… Η αρχή είναι το ήμισυ τού παντός!!



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων