28 Οκτωβρίου: Σχολική γιορτή
Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015, 22:28
Κάτω από: Χωρίς κατηγορία  |  Αφήστε ένα σχόλιο

Η τελετή έληξε με τον Εθνικό Ύμνο φυσικά! MVI_0035  




Η προτροπή του Υπουργού κ. Φίλη να αξιοποιήσουμε μαρτυρίες επιζώντων του πολέμου του ’40 μας ώθησε να πραγματοποιήσουμε εκπ/κή επίσκεψη στο Κομμένο Άρτας. Εκεί η κ. Αρτεμισία Κοντογιάννη επιζούσα της σφαγής του Κομμένου, που διαπράχθηκε κατά τη διάρκεια ενός γάμου στις 16/8/1943, μας διηγήθηκε όλα όσα έζησε σαν 11χρονο παιδί εκείνη την ημέρα. Κανείς μας […]



ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015, 16:48
Κάτω από: Χωρίς κατηγορία  |  Αφήστε ένα σχόλιο

Η αρχή έγινε κι έπεται και συνέχεια. Απρόσμενη ήταν η συμμετοχή των γονέων (11 από 15) και η παρουσία συναδέλφων (Σχολικού Συμβούλου κι εκπαιδευτικών) καθώς κι εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας. Τα θετικότερα σημεία ήταν ότι ακολούθησαν ενδιαφέρουσες προτάσεις γονέων για συζήτηση σε επόμενη συνάντηση, με θέματα που απασχολούν τους ίδιους, και το γεγονός πως ο […]



Γνωρίζω τον τόπο μου!
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015, 16:29
Κάτω από: Χωρίς κατηγορία  |  Αφήστε ένα σχόλιο

Εκπαιδευτική περιήγηση στο χωριό μας: Στο λιμανάκι, το υδραγωγείο και τις παιδικές κατασκηνώσεις Μπούκας. Θαυμάστε τη θέα από παντού και θα καταλάβετε γιατί αγαπάμε το χωριό αυτό!    




Η πρώτη Δευτέρα του Οκτώβρη καθιερώθηκε ως Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, επισκεφθήκαμε το γειτονικό γήπεδο 5χ5 για να υλοποιήσουμε αθλοπαιδιές και δράσεις συναφείς με την ημέρα. Θαυμάστε μας!!! ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ.




Επειδή δε μασάμε! Αντιμετωπίζουμε θετικά τις όποιες δυσάρεστες καταστάσεις συμβαίνουν στις οικογένειές μας, και ναι, θα κλάψουμε αλλά δε θα φοβηθούμε! ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΑ!!! Επειδή η εργασιοθεραπεία εκτονώνει και μετατρέπει τις αρνητικές σκέψεις σε δημιουργία!



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση