Και του χρόνου!
Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014, 17:59
Κάτω από: Χωρίς κατηγορία  |  Αφήστε ένα σχόλιο

-Για μένα είναι; -Άστο κάτω, είναι για το blog!



Ημερολόγια!
Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014, 17:50
Κάτω από: Χωρίς κατηγορία  |  Αφήστε ένα σχόλιο

Φυσικά φτιάξαμε και τα δικά μας ημερολόγια! Επειδή η ζήτηση ξεπέρασε την προσφορά, θα συνεχίσουμε με νέα παρτίδα όταν επιστρέψουμε. Άλλωστε απώτερος στόχος μας είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ημερήσια εκδρομή!




Πριν κλείσουμε για διακοπές, καλέσαμε εθελόντριες μαμάδες να μας βοηθήσουν να φτιάξουμε τα δικά μας τρουφάκια.



Μερικά από τα δώρα του συλλόγου!
Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014, 17:25
Κάτω από: Χωρίς κατηγορία  |  Αφήστε ένα σχόλιο

Ευτυχώς που στη δύσκολη αυτή, οικονομικά, συγκυρία κάποιοι άνθρωποι και συγκεκριμένα τα μέλη του συλλόγου Μπουκιωτών Αθήνας καθώς και του πολιτιστικού συλλόγου Μπούκας συνέδραμαν με αποτέλεσμα να πάρουν και φέτος τα δωράκια τους οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου. Τους ευχαριστούμε θερμά!



Θρησκευτικών συνέχεια…
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014, 21:55
Κάτω από: Χωρίς κατηγορία  |  2 σχόλια

Επειδή οι εικόνες του πολιούχου έκαναν κυριολεκτικά θραύση και εξαντλήθηκαν σε χρόνο dt, αποφασίσαμε να επαναλάβουμε την ίδια κατασκευή και τεχνοτροπία σε διαφορετικό υλικό αυτή τη φορά και με θέμα τη Γέννηση του Χριστού!



Πολιούχος!
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014, 21:14
Κάτω από: Χωρίς κατηγορία  |  4 σχόλια

Με αφορμή τη γιορτή του πολιούχου μας Αγίου Σπυρίδωνα, αποφασίσαμε να φτιάξουμε μόνοι μας εικόνες του Αγίου πάνω σε βότσαλα και να τις πουλήσουμε για να ενισχύσουμε το ταμείο του σχολείου μας!




  Ποια σχολεία ανά την Ελλάδα (ονομαστικά) παίρνουν υπολογιστές   από το πρόγραμμα «για μια Ψηφιακά Υποστηριζόμενη Διδασκαλία» Χιλιάδες  φορητοί υπολογιστές στα δημοτικά σχολεία Χιλιάδες φορητοί υπολογιστές θα εγκατασταθούν στα δημοτικά σχολεία στο πλαίσιο του Προγράμματος Εισαγωγής Η/Υ και Συναφούς Εξοπλισμού σε Δημοτικά Σχολεία για μια Ψηφιακά Υποστηριζόμενη Διδασκαλία. Ξεκίνησαν οι προκαταρκτικές διαδικασίες για την […]



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση