Πολιτισμός και Τέχνες στην Εκπαίδευση

Ενημερωτικό και Υποστηρικτικό υλικό

ΔΩΡΕΑΝ επισκέψεις και εκπαιδευτικά προγράμματα σχολείων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης στο Κέντρο Επισκεπτών του Εργοταξίου του Κέντρου Πολιτισμού

Οκτ 201318

κεντρο επισκεπτωνΤο Κέντρο Επισκεπτών (ΚΕ) του Εργοταξίου του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) δημιουργήθηκε για να δοθεί η δυνατότητα στους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της χώρας, να επισκεφθούν ένα από τα μεγαλύτερα εργοτάξια που λειτούργησαν ποτέ στην Ελλάδα, να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των εργασιών.

Μέσα στο Κέντρο Επισκεπτών λειτουργεί μόνιμη έκθεση που αφορά την ιστορική διαδρομή των δυο οργανισμών, της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ), της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ) , καθώς και μια περιγραφή των δυνατοτήτων που θα έχουν και των υπηρεσιών που αυτοί οι φορείς θα μπορούν να προσφέρουν στο ΚΠΙΣΝ. Προσφέρεται, επίσης, μια εικονική ξενάγηση στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, καθώς και ένα διαρκές παρατηρητήριο στο εργοτάξιο, το οποίο εξελίσσεται καθημερινά.

Το Κέντρο Επισκεπτών (ΚΕ) ανοίγει στις 7 Οκτωβρίου 2013 και στο πρόγραμμά του περιλαμβάνεται ανοιχτή πρόσκληση προς τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να το επισκεφθούν και να λάβουν μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αυτό προσφέρει.

Περιγραφή επίσκεψης σχολείων εδώκέντρο επισκεπτών εργοταξίου του κέντρου πολιτισμού

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Website Translation Widget

Καιρός

booked.net

Σαν σήμερα

20/4/1941: Ο στρατηγός Τσολάκογλου υπογράφει το πρωτόκολλο συνθηκολόγησης του ελληνικού στρατού με τις γερμανικές δυνάμεις εισβολής.

Οκτώβριος 2013
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Translate

Αυτό το ιστολόγιο έχει δημιουργηθεί για να υποστηρίξει τους εκπαιδευτικούς σε θέματα πολιτισμού και τεχνών. Περιλαμβάνει κυρίως ενημερωτικό και  υποστηρικτικό υλικό για την υλοποίηση πολιτιστικών προγραμμάτων και όχι μόνο.
Β. Αρβανιταντώνη
Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων Π.Ε. Πειραιά

Σύνολο επισκέψεων

hit counter html

Επισκέπτες από

free counters


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων