ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ – ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΜΕΑ (3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ – ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΜΕΑ (3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)

Η ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Και μπήκε η νέα σχολική χρονιά και ξεκίνησε με πολύ μεράκι! Τα νέα μου καθήκοντα (ελλείψη διδακτικών ωρών!) είναι Υπεύθυνη Σχολικής Βιβλιοθήκης στο ΕΠΑΛ Αργοστολίου! Κι ενώ όλοι πίστευαν ότι θα ήταν άνευ αντικειμένου κι ότι κανείς δε θα έμπαινε στη βιβλιοθήκη όπως πολλοί μου έλεγαν χαρακτηριστικά! Το θαύμα έγινε!!!! Η βιβλιοθήκη διακοσμήθηκε από την αρχή, μπήκαν χρώματα, σκίτσα, εικόνες, φωτογραφίες, πίνακες ζωγραφικής μέχρι και ταπετσαρία με κόμιξ σε 2 κολώνες που βρίσκονταν μέσα στη μέση του χώρου…. Και τα παιδιά, περίεργα για να δουν τι γίνεται εκεί, όχι μόνο μπήκαν στο χώρο της βιβλιοθήκης, αλλά και επεξεργάστηκαν τα βιβλία και βρήκαν και κάτι να τους ενδιαφέρει, και δανείστηκαν βιβλία και περνάνε και την ώρα τους στα διαλείμματα και τα κενά τους εκεί… υπό τον ήχο της κλασικής μουσικής, κάνοντας έρευνα στον υπολογιστή, ζωγραφίζοντας, φτιάχνοντας σελιδοδείκτες, βλέποντας ντοκιμαντέρ…..

«Κι ώσπου στο τέλος ένιωσα, κι ας πα να μ’ έλεγαν τρελό, ότι από ένα τίποτα γίνεται ο παράδεισος» (Οδυσσέας Ελύτης)

 

 

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ CARTOON ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Φέτος με τη βοήθεια των νέων εργαλείων του Web2 οι μαθητές μου της Ε και της ΣΤ τάξης των Δημοτικών Σχολείων Ισθμίων, Αλμυρής, Εξαμιλίων και 11ου Δ.Σ. Κορίνθου, έφτιαξαν σε ομάδες μικρά καρτούν χρησιμοποιώντας τις γνώσεις τους στα Γαλλικά.

Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό! Οι περισσότεροι μαθητές ασχολήθηκαν αρκετές ώρες με την εργασία και κάποιων το αποτέλεσμα ήταν απίθανο, αν και όλες οι εργασίες ήταν πολύ καλές…

Κάποια προβλήματα υπήρξαν κυρίως με την αποστολή και την αποθήκευση των εργασιών, αλλά αυτά μπόρεσαν με κάποιο τρόπο να ξεπεραστούν!!!goanimate

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ CARTOON ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Καλημέρα κόσμε!

Καλωσήρθατε στο Blogs.sch.gr. Αυτή είναι η πρώτη σας δημοσίευση. Αλλάξτε την ή διαγράψτε την και αρχίστε το «Ιστολογείν»!

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | 1 σχόλιο