Μήτογλου Βασίλης

Φιλοξενείται στο Blogs.sch.gr

Ενημέρωση 20/3

Μαρ 202019

Αγαπητοί μου μαθητές,

Θα ξεκινήσουμε δοκιμαστικά με δυο απλά πράγματα για να δούμε πώς δουλεύει:

  1. Ακολουθούμε το σύνδεσμο: https://www.infokids.gr/agapa-to-paidi-sas-ti-zografiki-100-mouse/?fbclid=IwAR1cCRdPs4myCPL5FkBdjvJvnPmsQrh7KuYV-SS7SfFngKAtEc57F2Ozjg8 . Αυτός θα μας οδηγήσει σε μια σελίδα όπου 100 μουσεία μας προσφέρουν πίνακες τους προς χρωματισμό. Διαλέγουμε όποιον θέλουμε, τον εκτυπώνουμε (αν διαθέτουμε εκτυπωτή) και τον χρωματίζουμε. Αυτό είναι το εύκολο μέρος της επικοινωνίας μας καθώς μετά πρέπει να μου στείλετε αυτό που χρωματίσατε.Πώς θα γίνει αυτό;

  2. Το χρωματισμένο χαρτί πρέπει τώρα να φωτογραφηθεί ( με την κάμερα ενός κινητού ) και να αποσταλεί σαν συνημμένο αρχείο στο bimit@yahoo.gr .Δεν ξέρω αν γνωρίζετε να στέλνετε e-mail και να επισυνάπτετε αρχεία, ίσως και να το έχετε μάθει. Στην αρχή, ίσως παιδευτείτε λίγο. Μόλις τα παραλάβω, θα σας στείλω ένα e-mail επιβεβαίωσης.

  3. Αν κάποιο παιδί δεν έχει δυνατότητα εκτύπωσης ή φωτογράφισης μπορεί να κάνει το εξής: Διαβάστε από το Ανθολόγιο σελ. 183 μόνο την εισαγωγή από το κείμενο Μαρία Λαμπαδαρίδου-Πόθου “Συνάντηση με το Διγενή Ακρίτα”(όποιος δεν έχε το βιβλίο μπορείνα το βρει από τα διαδραστικά ηλεκτρονικά βιβλία). Στη συνέχεια εξηγήστε τις λέξεις: σκληροτράχηλος, μεθόρια και επίκεντρο. (Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το ηλεκτρονικό λεξικό από την ιστοσελίδα μου). Γράφω τις λέξεις με την εξήγησή τους σε ένα αρχείο word και το στέλνω σαν συνημμένο αρχείο στο bimit@yahoo.gr . Μόλις το παραλάβω θα σας στείλω ένα  mail επιβεβαίωσης.

  4. Οι εργασίες είναι και θα είναι ασύγχρονες δηλαδή γίνονται όποια ώρα μπορείτε. Καλό θα ήταν να μην αργούμε για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε και σε κάτι άλλο. Για κάθε απορία στείλτε mail. Καλή Αρχή!!!

από κάτω από: ΓΛΩΣΣΑ| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ενημέρωση 20/3    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα άρθρα

Ιστορικό

Σαν σήμερα

25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.



Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων