Ενημέρωση 20/3

από ΜΗΤΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κάτω από: ΓΛΩΣΣΑ | Δεν υπάρχουν σχόλια »

Αγαπητά παιδιά,

αρχίσαμε καλά!

Περίπου οι μισοί ανταποκριθήκατε!!! Εύχομαι να μεγαλώσουμε τα ποσοστά.

Το επόμενο βήμα είναι το εξής:

Γεωγραφία Κεφ. 31

Αξιοθέατα, μνημεία και ιστορική συνέχεια των λαών της Ευρώπης

Αφού διαβάσετε το μάθημα μπορείτε κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο να δείτε ένα χάρτη με σημαντικά ευρωπαϊκά μνημεία.

http://photodentro.edu.gr/v/item/ds/8521/3072

 Η Ευρώπη γέννησε επίσης πολλούς μεγάλους επιστήμονες, καλλιτέχνες και γενικότερα ανθρώπους του πνεύματος. Αν θέλεις διάλεξε και εσύ ένα μνημείο ή μια τέτοια προσωπικότητα από την Ευρώπη και αναζήτησε πληροφορίες για αυτό/όν. Γράψε μετά στον κειμενογράφο Word μια μικρή παράγραφο με ενδιαφέρουσες πληροφορίες (όχι όμως copypaste) και στειλ’ τες  μου με email.

Επίσης, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι καλό θα ήταν σιγά σιγά να κάνετε με τη βοήθεια των γονιών σας εγγραφή στην εκπαιδευτική πλατφόρμα  https://padlet.com. Χρειάζεται μόνο το email σας. Θα σας δώσω αναλυτικές πληροφορίες με mail τις επόμενες μέρες.

Καλό Βράδυ!!!!!

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση