Buongiorno Italia

Άλλος ένας ιστότοπος Blogs.sch.gr

ΒΙΤΣΑ ΖΑΓΟΡΙΟΥ

Μαρ 20208

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού eTwinning προγράμματος ” Il Mediterraneo tra civilta’, agricoltura e biodiversita'” οι μαθητές των Β3 και Β4 τμημάτων της ιταλικής γλώσσας πραγματοποίησαν στις 24/02/2020 ημέρα Δευτέρα, μαζί με το τμήμα Γ3 που συμμετέχει στο περιβαλλοντολογικό πρόγραμμα “Φυσικό – Αστικό Περιβάλλον, Περιβάλλον εσωτερικών χώρων. Μια συνεχής αλληλεπίδραση”, σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Βόρειας Πίνδου και την Εφορία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων , την Εκπαιδευτική δράση: Εκδρομή Ερμηνείας Περιβάλλοντος με θέμα ” Βίτσα Ζαγορίου : Διαδρομές στο χώρο και στο χρόνο.”
Η εκδρομή υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων.
Οι μαθητές ακολούθησαν μια διαδρομή που ξεκίνησε από τον αρχαιολογικό χώρο της Βίτσας και κατέληξε στην πλατεία του οικισμού. Γνώρισαν την πολιτιστική ταυτότητα και την βιοποικιλότητα της περιοχής καθώς και τη σημασία της προστασίας του ιστορικού και φυσικού περιβάλλοντος.
Επίσης συμμετείχαν σε διαδραστικό παιχνίδι όπου επιχειρηματολόγησαν σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα δημιουργίας ξενοδοχειακής μονάδας στην περιοχή.

από κάτω από: eTwinning, Αρχική, Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΒΙΤΣΑ ΖΑΓΟΡΙΟΥ    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

Ιστολόγιο ιταλικής γλώσσας

Στο παρακάτω ιστολόγιο υπάρχουν καινοτόμες δράσεις και ευρωπαϊκά προγράμματα e twinning που πραγματοποιήθηκαν τα προγηγούμενα χρόνια στο μάθημα της ιταλικής γλώσσας.

https://viaggia-italiano.blogspot.com/

Ιστορικό



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων