Buongiorno Italia

Άλλος ένας ιστότοπος Blogs.sch.gr

e Twinning – ‘Send me Christmas cards, Ι ‘ll tell you our European fairytale”

Νοέ 20169

Στα πλαίσια του προγράμματος e- twinning με θέμα ‘Send me Christmas cards and i’ll tell you our European fairytale”, στο οποίο συμμετέχουν 13 Ευρωπαϊκές χώρες και 27 σχολεία προετοιμάσαμε Χριστουγεννιάτικες κάρτες με ευχές σε όλες τις γλώσσες για ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
Οι συμμετέχουσες χώρες είναι : Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Ρουμανία, Νορβηγία, Κροατία, Γαλλία, Γερμανία, Κύπρος, Πολωνία, Μάλτα, Ουαλία και φυσικά η Ελλάδα!
Οι μαθητές των τμημάτων Α’4 , Β’4, Γ’3 και Γ’4 του Πρότυπου Γυμνασίου Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων εργάστηκαν με μεράκι και κέφι για να δημιουργήσουν ορισμένες από τις παρακάτω κάρτες.
Με ανυπομονησία περιμένουν και τα αντικείμενα που θα σταλούν μαζί με τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες από τα άλλα ευρωπαϊκά σχολεία για να δημιουργήσουν το δικό τους παραμύθι….

Για να δείτε τις κάρτες ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους.

http://https://padlet.com/vasokalantzi/32qph7nz7b2q

‘Ωρα δημιουργίας

http://https://padlet.com/vasokalantzi/q6thucbz1d3m


Οι υπόλοιπες κάρτες

http://https://padlet.com/vasokalantzi/17mro5d1j1c9

Υπεύθυνη καθηγήτρια Καλαντζή Βασιλική

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| με ετικέτα  |  | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο e Twinning – ‘Send me Christmas cards, Ι ‘ll tell you our European fairytale”    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

Ιστολόγιο ιταλικής γλώσσας

Στο παρακάτω ιστολόγιο υπάρχουν καινοτόμες δράσεις και ευρωπαϊκά προγράμματα e twinning που πραγματοποιήθηκαν τα προγηγούμενα χρόνια στο μάθημα της ιταλικής γλώσσας.

https://viaggia-italiano.blogspot.com/

Ιστορικό



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση