Στα βήματα του Πατούχα ξανά!

περιβαλλοντική λογοτεχνική ομάδα Γυμνασίου Κουνουπιδιανών Χανίων (σε συνεργασία με το 6ο Γυμνάσιο)

Αγωγή του Θεατή!

Απρ 201319
 1. Ο θεατής σε καμία περίπτωση δε μεταφέρει φαγητά στην αίθουσα που θα παρουσιαστεί το όποιο θέαμα!
 2. Δεν έχει ανοιχτό το κινητό του, κι αν είναι μαθητής εννοείται δεν παίζει με αυτό, αφού απαγορεύεται η χρήση κινητών στα σχολεία, επομένως και στα θεάματα που παρακολουθεί σε σχολικό χρόνο ισχύει το ίδιο.
 3. Δε σηκώνεται για κανένα λόγο.
 4. Δε μιλάει, δε χασκογελάει, αν δε θέλει να παρακολουθήσει κάθεται απλά ήσυχος!
 5. Προσοχή παιδιά! Μην παραδειγματίζεστε από τους μεγάλους! Δεν είναι καλοί θεατές!!!!!!;-)
4 Σχόλια στο άρθρο

“Αγωγή του Θεατή!”

 1. Απρίλιος 19, 2013 στις 7:46 μμ       ΑΡΤΣΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Έγραψε:

  Τελικά οι μεγάλοι αποδείχτηκαν καλύτεροι θεατές από τους μικρούς. Και κάτι άλλο: Που είναι τα » αποσπάσματα που έχουμε αναρτήσει στο blog της ομάδας μας «;


  • Απρίλιος 20, 2013 στις 5:54 πμ       ΑΣΠΑΣΙΑ ΤΣΟΥΡΛΑΚΗ Έγραψε:

   Το σχόλιο αφορούσε τους μεγάλους που μας επισκέφθηκαν το πρωί. Δε σεβάστηκαν ακριβώς το χώρο και τη διοργάνωση. Οι μεγάλοι το βράδυ ήταν εξαιρετικο κοινό.
   Τα βίντεο θα αναρτηθούν σιγά σιγά από σήμερα, μαζί με φωτογραφίες από την παράσταση. Μια ομαδική φωτογραφία βρε παιδιά δε βγάλαμε! Την Τετάρτη στο μαθητικόι Συνέδριο που θα ξαναβρεθεί η ομάδα, είναι η ευκαιρία μας!


 2. Απρίλιος 20, 2013 στις 9:33 πμ       ΑΡΤΣΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Έγραψε:

  Επίσης εγώ προσπάθησα να ανεβάσω ένα βίντεο με το χορευτικό αλλά είναι 70 περίπου MB ενώ κανονικά χωράει μόνο 19 MB.


 3. Απρίλιος 20, 2013 στις 4:27 μμ       ΚΩΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Έγραψε:

  Γιώργο καλό είναι τόσο μεγάλα αρχεία να τα βάζεις σε εξωτερικούς αποθέτες όπως π.χ. youtube και μετά να τα βάζεις εδώ μέσω συνδέσμων!


Αφήστε μια απάντηση

καιρός

επισκέψεις

web statistics

Πρόκειται για το ιστολόγιο της περιβαλλοντικής – λογοτεχνικής ομάδας του Γυμνασίου Κουνουπιδιανών. Αποτελεί τόπο συνάντησης μαθητών και καθηγητών καθώς και χώρο ανταλλαγής απόψεων. Το βιβλίο που θα μελετηθεί είναι «Ο Πατούχας» του Ιωάννη Κονδυλάκη. Στόχοι η καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας, η επαφή με τη φύση, η μελέτη του έρωτα και η σχέση του με την εφηβική ηλικία, ο επαναπροσδιορισμός των αξιών της οικογένειας και της κοινωνίας, η καλλιέργεια ιστορικής συνείδησης και η απόκτηση ιστορικής γνώσης, η γνωριμία  με το σχολείο του παρελθόντος καθώς και η βελτίωση του σημερινού σχολείου όπως και των αρχών που το διέπουν. Βασικότερη επιδίωξή μας όμως αποτελεί η αισθητική απόλαυση που προκύπτει από την ανάγνωση ενός λογοτεχνικού κειμένου, η καλλιέργεια της φαντασίας και η ενίσχυση της κριτικής ικανότητας μαθητών και καθηγητών.Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων