Στα βήματα του Πατούχα ξανά!

περιβαλλοντική λογοτεχνική ομάδα Γυμνασίου Κουνουπιδιανών Χανίων (σε συνεργασία με το 6ο Γυμνάσιο)

Βρήκατε τις ομάδες σας;;;

Μαρ 201322

όποιος από εσάς δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με τη νέα του ομάδα, να μας στείλει μέιλ ή να γράψει σχόλιο εδώ!

3 Σχόλια στο άρθρο

“Βρήκατε τις ομάδες σας;;;”

  1. Μάρτιος 22, 2013 στις 1:22 μμ       dimitraga Έγραψε:

    εχω μιλησει με ολα τα κοριτσια εκτος απο τη Φιλιππακη την Κωνσταντινα. δεν μπορω να τη βρω. εχουμε ηδη χωρισει το κειμενο… και θα αρχισουμε να το φτιαχνουμε σιγα σιγα….


  2. Μάρτιος 22, 2013 στις 5:14 μμ       ΑΣΠΑΣΙΑ ΤΣΟΥΡΛΑΚΗ Έγραψε:

    Να μιλήσετε και με την Κωνσταντίνα και μετά να χωρίσετε το κείμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κωνσταντίνα ακούς;;;;Σε ψάχνουν! Παιδιά όποιος μπορεί να ειδοποιήσει την Κωνσταντίνα ότι την ψάχνει η ομάδα της!


  3. Μάρτιος 26, 2013 στις 9:10 μμ       dimitraga Έγραψε:

    και ναι λοιπον..!!! βρηκαμε την Κωνσταντίνα!! (μεγαλο βημα προς την ανθρωποτητα) :Ρ


Αφήστε μια απάντηση

καιρός

επισκέψεις

web statistics

Πρόκειται για το ιστολόγιο της περιβαλλοντικής – λογοτεχνικής ομάδας του Γυμνασίου Κουνουπιδιανών. Αποτελεί τόπο συνάντησης μαθητών και καθηγητών καθώς και χώρο ανταλλαγής απόψεων. Το βιβλίο που θα μελετηθεί είναι «Ο Πατούχας» του Ιωάννη Κονδυλάκη. Στόχοι η καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας, η επαφή με τη φύση, η μελέτη του έρωτα και η σχέση του με την εφηβική ηλικία, ο επαναπροσδιορισμός των αξιών της οικογένειας και της κοινωνίας, η καλλιέργεια ιστορικής συνείδησης και η απόκτηση ιστορικής γνώσης, η γνωριμία  με το σχολείο του παρελθόντος καθώς και η βελτίωση του σημερινού σχολείου όπως και των αρχών που το διέπουν. Βασικότερη επιδίωξή μας όμως αποτελεί η αισθητική απόλαυση που προκύπτει από την ανάγνωση ενός λογοτεχνικού κειμένου, η καλλιέργεια της φαντασίας και η ενίσχυση της κριτικής ικανότητας μαθητών και καθηγητών.Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων