Για το μάθημά μας στην Πληροφορική

του Γυμνασίου και γενικά Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο Αρέθουσα

| 0 σχόλια

Την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του 2ου Γυμνασίου Χαλκίδας που συμμετέχουν στο ASPnet Schools της UNESCO και στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning: “Dream your House, Build your House” στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας “Αρέθουσα“.
Οι μαθητές/τριες γνώρισαν χρηστικά αντικείμενα που σχετίζονται με την καθημερινή ζωή της αρχαιότητας στην ενότητα της Οικονομίας, Μετά την ξενάγηση, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον χώρο, να φωτογραφίσουν και να πάρουν πλήθος επιπλέον πληροφοριών με τις ερωτήσεις τους προς την  αρχαιολόγο και ξεναγό μας  κ. Κίτσου και να συμπληρώσουν τα φύλλα εργασιών προκειμένου να τα αναρτήσουν στον ψηφιακό χώρο του προγράμματος. Οι μαθητές/τριες εργάστηκαν με ουσιαστικό τρόπο εντός του Μουσείου, εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους και ζήτησαν να συνεχίσουμε τις επισκέψεις και εργασίες στο Μουσείο!
Ευχαριστούμε θερμά την αρχαιολόγο κ. Κίτσιου που ξενάγησε τους/τις μαθητές μας και τους ενέπνευσε για να εργαστούν! Ευχαριστούμε για αυτήν την συνεργασία το Μουσείο “Αρέθουσα” και κάθε εργαζόμενο που μας εξυπηρέτησε με ευγένεια και αποτελεσματικά.
Ευχαριστούμε τους μαθητές και τις μαθήτριές μας για την άψογη συμπεριφορά τους και την ζέση με την οποία εργάστηκαν!
arethousa 3 248157824 2379465425516866 5753948240533436512 n

Συντάκτης: tsomokou

2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας


Περισσότερες πληροφορίες

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων