Για το μάθημά μας στην Πληροφορική

του Γυμνασίου και γενικά Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση

O Μέντορας ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα eJournals του ΕΚΤ

| 0 σχόλια

O Μέντορας, το επιστημονικό περιοδικό του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, εκδίδεται πλέον ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα eJournals του ΕΚΤ

Στην πλατφόρμα eJournals, στη διεύθυνση https://ejournals.epublishing.ekt.gr/index.php/mentoras διατίθεται, σε πρώτη φάση, το τρέχον 21ο τεύχος του Μέντορα, το οποίο περιλαμβάνει εννέα άρθρα. Στο τεύχος διερευνώνται σύγχρονα θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα, όπως η ποιότητα και η αξιολόγηση στην εκπαίδευση, η αυτοαξιολόγηση της εκπαιδευτικής μονάδας, η διδασκαλία της λογοτεχνίας, οι τεχνολογίες της πληροφορίας και της επικοινωνίας στην εκπαίδευση, η οπτικοακουστική παιδεία, καθώς επίσης ο σχεδιασμός, η υλοποίηση και η αξιολόγηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Στην πλατφόρμα eJournals θα ενταχθούν σταδιακά όλα τα προηγούμενα τεύχη του Μέντορα. Μπορείτε να βρείτε τα τεύχη 1-13 στον σύνδεσμο: http://www.pi-schools.gr/publications/mentor/, τα τεύχη 14-20 στον σύνδεσμο: https://www.iep.edu.gr/library/index.php/mentoras-ekdoseis-i-e-p και από τον τόμο 21 στον σύνδεσμο: https://ejournals.epublishing.ekt.gr/index.php/mentoras.

Πηγή

Συντάκτης: tsomokou

2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας


Περισσότερες πληροφορίες

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων