Για το μάθημά μας στην Πληροφορική

του Γυμνασίου και γενικά Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση

Διαγωνισμός ζωγραφικής από το “Χαμόγελο του παιδιού”

| 0 σχόλια

Διαγωνισμός Ζωγραφικής

Αγαπητοί φίλοι,

Στο πλαίσιο της άριστης και πολυετούς συνεργασίας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και να ζητήσουμε την πολύτιμη υποστήριξή σας και συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών σας στον Πανελλαδικό διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργανώνουμε με θέμα: «… αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε …».

Ο διαγωνισμός «… αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε …» είναι αφιερωμένος στον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ιδρυτή του Οργανισμού μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση των 25 ετών από τη δημιουργία του.

Ο Ανδρέας, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, εξέφρασε στο ημερολόγιό του, την επιθυμία του να δημιουργηθεί ένας Σύλλογος για να χαμογελούν όλα τα παιδιά. Οι σημαντικότεροι και πιο γνήσιοι Πρεσβευτές του Οράματος του Ανδρέα, είναι τα ίδια τα παιδιά και για αυτό είναι τόσο πολύτιμη η συμμετοχή τους.

 Στόχος μας είναι να κινητοποιήσουμε όλους τους μαθητές να ζωγραφίσουν δημιουργικά εμπνεόμενα από το ημερολόγιο και τη φράση «… αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε …» του Ανδρέα.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την περσινή σχολική χρονιά, ωστόσο λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επέβαλε η πανδημία, παρατάθηκε και για το σχολικό έτος 2021 – 2022.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, από όλα τα σχολικά εκπαιδευτικά ιδρύματα (δημόσια και ιδιωτικά). Μέσω της συμμετοχής των μαθητών στο διαγωνισμό, επιτυγχάνεται η ευαισθητοποίηση των παιδιών κι εφήβων στην αξία της συμμετοχής, της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού και της προσφοράς.

 Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη συμμετοχή σας.

 https://drive.google.com/drive/folders/1124uqbTWLJ280-7O0TMX_qIz0Bk8rwiP?usp=sharing

 

 Αναλυτικά στο σύνδεσμο θα βρείτε:

 1.            ΕΞΕ – 122283 – 2021 – Έγκριση παράτασης διεξαγωγής Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ζωγραφικής «αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε»

 

2.            ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

 

3.            ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

 

4.            ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

 

5.            ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣH ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

 

6.            ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

 Η επιθυμία του Ανδρέα κατέληγε στην προτροπή αλλά και βεβαιότητα … «αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε». Αυτή την πεποίθηση μοιράστηκε σχεδόν το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και σήμερα, 26 χρόνια μετά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με την υποστήριξη και εμπιστοσύνη πλήθους επιχειρήσεων, ιδιωτών, θεσμικών φορέων και εθελοντών, έχει στηρίξει περισσότερα από 1.800.000 παιδιά στους κρίσιμους τομείς της Βίας, της Υγείας, της Εξαφάνισης και της Φτώχειας, καλύπτοντας εξατομικευμένα κάθε ανάγκη τους.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία χρειαστείτε.

 

 

Στάμου Έλλη

Ψυχολόγος

Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης Στ. Ελλάδας

Συντάκτης: tsomokou

2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας


Περισσότερες πληροφορίες

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων