Για το μάθημά μας στην Πληροφορική

του Γυμνασίου και γενικά Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση

1η Τηλεδιάσκεψη Εκπαιδευτικών και Μαθητών/τριών eTwinning

| 0 σχόλια

1η Τηλεδιάσκεψη Εκπαιδευτικών και Μαθητών/τριών eTwinning Project
“Dream you House, Build your House!”
Μετά την 1η επιτυχημένη τηλεδιάσκεψη των εκπαιδευτικών του έργου διοργανώθηκε η 1η τηλεδιάσκεψη εκπαιδευτικών και μαθητών, μαθητριών. Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 στις 8:00 μμ (ώρα Ελλάδας) 7 εκπαιδευτικοί και 40 μαθητές/μαθήτριες από τα σχολεία Ελλάδας, Τουρκίας και Ιταλίας συναντήθηκαν στην τηλεδιάσκεψη και συνομίλησαν σε ένα οικείο, ζεστό κλίμα. Κατόπιν μαθητές/μαθήτριες διαμοίρασαν τις παρουσιάσεις τους και παρουσίασαν τα σχολεία τους. Ακολούθησε η εργασία σε ομάδες όπου με τον συντονισμό εκπαιδευτικού οι μαθητές/τριες παρουσίασαν τον εαυτό τους, συζήτησαν και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για το έργο.
Οι εκπαιδευτικοί εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άρτια οργάνωση και διεξαγωγή της τηλεδιάσκεψης και το ουσιαστικό έργο που έγινε με αυτήν. Έδωσαν συγχαρητήρια και ευχαρίστησαν τους/τις μαθητές/μαθήτριες που συμμετείχαν! Έλαβαν ως ανατροφοδότηση τον ενθουσιασμό των παιδιών και την εκδήλωση ενδιαφέροντος για επόμενες τηλεδιασκέψεις.
Έτσι, όλοι περιμένουμε την επόμενη τηλεδιάσκεψη όπου οι μαθητές/μαθήτριες θα εργαστούν σε ομάδες σε μία συνεργατική εργασία την οποία κατόπιν θα παρουσιάσουν στον ολομέλεια. Σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες.
  • Αρχή: Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης
  • 6:12 Ismir Ataturk High School
  • 10:20 ITIS M.O.V.M. Don G. Morosini
  • 19:30 Vali Muammer Güler Social Sience High School
  • 28:00 2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας

Συντάκτης: tsomokou

2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας


Περισσότερες πληροφορίες

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων