Για το μάθημά μας στην Πληροφορική

του Γυμνασίου και γενικά Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση

Βραδιά Αστρονομίας στο 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο Χαλκίδας

| 1 σχόλιο

«Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι…»

Το 2ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο Χαλκίδας σε συνεργασία με την Εταιρεία Αστρονομίας Χαλκίδας, διοργανώνουν βραδιά αστρονομίας. Η εκδήλωση αφορά μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου και έχει ως σκοπό να δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα να παρατηρήσουν μέσα από τηλεσκόπια πλανήτες και αστέρια στο μαγευτικό ανοιξιάτικο ουρανό. Προσκεκλημένοι είναι επίσης οι γονείς των μαθητών των δύο σχολείων αλλά και κάθε φίλος της αστρονομίας.

Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 18 Απριλίου 2013 στις 9:00 μμ στο προαύλιο του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου Χαλκίδας στην περιοχή Βούρκου. Παράλληλα με τις παρατηρήσεις θα γίνεται προβολή ταινιών, βίντεο και  εντυπωσιακών φωτογραφιών από τις Διαστημικές Εταιρείες NASA και ESA.

Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο κ. Αντωνίου Αντώνης, Δρ. Αστροφυσικής και  Υπεύθυνος Εστίας Γνώσης Χαλκίδας. Στην οργάνωση της εκδήλωσης  συμμετέχουν μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου. Το συντονισμό της βραδιάς έχουν η καθηγήτρια Πληροφορικής του Γυμνασίου  Χριστίνα Τσομώκου και ο καθηγητής Μαθηματικών του Λυκείου Χαρ. Στεργίου.


Συντάκτης: tsomokou

2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας


Περισσότερες πληροφορίες

Ένα σχόλιο

  1. Χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά. Ένα υπέροχο ιστολόγιο!!!!Του λείπει μόνο το νηπιαγωγείο …θα χαρούμε να μας συμπεριλάβετε!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων