Για το μάθημά μας στην Πληροφορική

του Γυμνασίου και γενικά Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση

“Αφιερωμένο Εξαιρετικά” Νο 3

| 1 σχόλιο

Η τρίτη εκπομπή του “Αφιερωμένο Εξαιρετικά” είναι αυτή τη στιγμή στον αέρα! Ακούμε Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Αττική Οδός! Λίγο πριν Σιδηρόπουλος και “Να μ’ αγαπάς“. Όλα τα τραγούδια -με τις κατάλληλες αφιερώσεις πάντα- κινούνται σε όλες τις εποχές και σε όλα τα είδη! Από Νέο Κύμα ως το Λαϊκό, και ροκ και έντεχνο κτλ.

Ακούστε την εκπομπή εδώ ενώ περισσότερα στοιχεία θα βρείτε στο ιστολόγιο του “European School Radio

Μπράβο τους μαθητές και στις μαθήτριες του Γυμνασίου – Λυκείου Καμπάνη Κιλκίς για τις ιδέες τους (γιατί το ράδιο είναι μόνο ένα κομμάτι από τις δραστηριότητες τους), την υλοποίηση των ιδεών, μπράβο στους καθηγητές τους και καλή συνέχεια.

(Το δικό μας σχολείο φιλοξενήθηκε στη δεύτερη εκπομπή όπου πρώτες πρώτες έπαιξαν οι αφιερώσεις των μαθητών μας! Σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και ελπίζω οι μαθητές μας να στείλουν και άλλες αφιερώσεις!)

Έχει ήδη περάσει το We Dont Need No Education (ήμουν σίγουρη ότι θα ακουγόταν!), ενώ τώρα ακούγεται Ζαμπέτας και “Ο πιο καλός ο μαθητής“!

Κλικ για να ακούσετε καθώς όσο γράφω περνά το ένα τραγούδι μετά το άλλο και το πρόγραμμα περνά από το ένα είδος στο άλλο σε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα! Καλή ακρόαση!!

[edit]

Δεν γίνεται να μην κάνω edit!!! “Αν θα μπορούσα τον κόσμο θα άλλαζα” αφιερωμένο από τους μαθητές στον υπεύθυνο καθηγητής κ. Νότη Γενιτζέ. Το τραγούδι λέει πολλά!

[/edit]

Συντάκτης: tsomokou

2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας


Περισσότερες πληροφορίες

Ένα σχόλιο

  1. Ευχαριστούμε πάρα πολύ και ανυπομονούμε να σας έχουμε στην παρέα μας !

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων