Για το μάθημά μας στην Πληροφορική

του Γυμνασίου και γενικά Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση

«Αφιερωμένο εξαιρετικά» Νο 2!

| 2 Σχόλια

Σήμερα Πέμπτη 17 Μαρτίου στις 7:00 μμ θα παίξει η δεύτερη εκπομπή «Αφιερωμένο Εξαιρετικά» του  ESchool Radio.  Θα ακουστούν και οι αφιερώσεις από τα παιδιά του 2ου Γυμνασίου Χαλκίδας. Ακούστε την εκπομπή, ακούστε την αφιέρωσή σας!

[edit]

Η δεύτερη εκπομπή ήταν ακριβής στο ραντεβού της και 7 ακριβώς ταξίδευε στον ιντερνετικό αέρα! Πρώτες πρώτες οι αφιερώσεις μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας. Ο Θανάσης αφιέρωσε σε όλα τα συνεργαζόμενα σχολείο το τραγούδι «Ταξιδιάρα Ψυχή» από Τρύπες. Ο Δημήτρης στους συμμαθητές του από το προηγούμενό του σχολείο που του λείπουν αφιέρωσε Eminem και «Not Afraid». Ενώ η Αγγελική και η Κατερίνα «Χέρια Ψηλά και Όλα τα Φτάνω» Χατζηγιάννη σε όλους τους συμμαθητές τους! Μπράβο παιδιά (αν σκεφτεί κανείς ότι αυτό έγινε μέσα σε λίγο ώρα στο περιθώριο του μαθήματος χωρίς τα «απαραίτητα εφόδια»!)

Πολλές ευχαριστίες στους υπεύθυνους του ραδιοφώνου για την φιλοξενία τους!

Για να ακούσετε τώρα τη δεύτερη εκπομπή έτσι όπως βγήκε στον αέρα, πατήστε εδώ!

[/edit

Συντάκτης: tsomokou

2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας


Περισσότερες πληροφορίες

2 σχόλια

  1. Ελπίζω να σας άρεσε η εκπομπή όσο μας άρεσαν οι αφιερώσεις σας. Αν δεν πρόλαβαν όλοι οι μαθητές να ακούσουν την εκπομπή, θα ακουστεί ξανά την Κυριακή 4 και 10 και από δευτέρα θα υπάρχει στο site, on-demand !

  2. Μας άρεσε πάρα πολύ και σας ευχαριστούμε!

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων