Για το μάθημά μας στην Πληροφορική

του Γυμνασίου και γενικά Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση

Μαθητικό Ιστολόγιο με γενική θεματολογία

| 0 σχόλια

Μαθητικό Ιστολόγιο: "Γενικά Άρθρα"

Στη διεύθυνση http://arthra-george.blogspot.com/ θα βρείτε το ιστολόγιο με τίτλο “ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ” και όπως δείχνει και ο τίτλος του με γενική θεματολογία. Το ιστολόγιο αυτό έχει φτιαχτεί από τον Γιώργο Ντ. του Β2. Ο Γιώργος κάνει αναρτήσεις για θέματα της επικαιρότητας που τον απασχολούν, που του κάνουν εντύπωση. Θα βρείτε και ταχτικές αναρτήσεις για τον καιρό, για τις απόκριες που τελειώνουν πια, για πρόσφατα γεγονότα ή για εκδηλώσεις του σχολείου.

Προσέξτε επίσης το άβαταρ που μιλάει!!! Έχει σαν φόντο μια εικόνα του σχολείου μας από το Google Earth και ελληνικό κείμενο για να μιλάει ελληνικά! Για το voki μάθαμε από την ανάρτηση: Χρησιμοποιώντας ένα Voki (avatar που μιλάει) στην εκπαίδευση, του συναδέλφου Ν. Μιχαηλίδη τον οποίο και ευχαριστούμε!! Επισκευτείτε και εσείς αυτή την ανάρτηση για να μάθετε πως θα φτιάχνετε άβαταρ με το voki.

Επισκευτείτε, λοιπόν το ιστολόγιο του μαθητή (το έχει δημιουργήσει από πέρυσι που ήταν μαθητής της Ᾰ’ Γυμνασίου) για να ενημερώνεστε και μην διστάζετε να του αφήσετε τα σχόλιά σας!

Συντάκτης: tsomokou

2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας


Περισσότερες πληροφορίες

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων