Για το μάθημά μας στην Πληροφορική

του Γυμνασίου και γενικά Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση

>Θέατρο για παιδιά κ εφήβους

| 0 σχόλια

>

Θέατρο για παιδιά κ εφήβους
Έναρξη τον Σεπτέμβριο
«Μια Φάρμα για τα Ζώα»
19 Σεπτεμβρίου – 25 Απριλίου, κάθε Κυριακή, 17:15

Μια παράσταση εμπνευσμένη από την Φάρμα του Τζ. Όργουελ από την θεατρική ομάδα «Αστροναύτες».
Ηλικίες 4-9 ετών. Διάρκεια 65′

Θέατρο Φούρνος (210 6460748), Μαυρομιχάλη 168, Εξάρχεια, Αθήνα
«Υπάρχουν και καλοί Γίγαντες»
19 Σεπτεμβρίου – 25 Απριλίου * Κάθε Σάββατο, 17:00

Ένα σύγχρονο παραμύθι που συνδυάζει αφήγηση, τεχνολογία και κούκλες. Ο ήρωας είναι  ένα μικρό αγόρι, το όνομά του  Λεωνίδας και ξεκινά ένα ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας του. Παράσταση σκηνοθετημένη από τον Επίκουρο Καθηγητή της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Dr. Μάνθο Σαντοριναίο.
Ηλικίες 4-9 ετών. Διάρκεια 60′

Θέατρο Φούρνος (210 6460748), Μαυρομιχάλη 168, Εξάρχεια, Αθήνα
«Μήλα Ζάχαρη Κανέλα»
19 Σεπτεμβρίου – 25 Απριλίου * Τετάρτη, 17:00 * Σάββατο και Κυριακή, 11:30

Το έργο «Μήλα Ζάχαρη Κανέλα» είναι ένα διαδραστικό παραμύθι για μικρά παιδιά βασισμένο σε λαϊκή αγγλική ιστορία για μια ευχάριστη πρώτη επαφή με το θέατρο. Ηλικίες: 2,5-5 ετών. Διάρκεια 50′

Θέατρο Φούρνος (210 6460748), Μαυρομιχάλη 168, Εξάρχεια, Αθήνα
Έναρξη τον Οκτώβριο
«Ο λύκος και τα επτά κατσικάκια»
3 Οκτωβρίου – 2 Απριλίου Απόγ: Σάβ. 5.30 μ.μ.

Παρουσιάζεται η παράσταση της Ιρίνα Μπόικο «Ο λύκος και τα επτά κατσικάκια» βασισμένη στο παραμύθι των αδερφών Γκριμ.
Ηλικίες 2,5- 5,5 ετών. Διάρκεια 60′

Θέατρο Χώρα (Μικρή Χώρα- Παιδική Σκηνή) (210 8673945), Αμοργού 20, Κυψέλη, Αθήνα
«Πέτα, Λούδα» στο Θέατρο Χώρα
3 Οκτωβρίου – 2 Απριλίου Μεσημ: Κυρ. 12.30 μ.μ.

Στην παράσταση «Πέτα, Λούδα» η Ιρίνα Μπόικο ενσωματώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την τεχνική «sand art», ζωγραφική με άμμο, μπροστά στα παιδιά ζωντανεύοντας τις εικόνες του παραμυθιού που μας παρουσιάζει την ιστορία μιας κάμπιας που ήθελε να πετάξει.
Ηλικίες 2,5-5,5 ετών. Διάρκεια 50′

Θέατρο Χώρα (210 8673945), Αμοργού 20, Κυψέλη, Αθήνα
«Μαμά για το μαϊμουδάκι»
3 Οκτωβρίου – 2 Απριλίου Απόγ: Κυρ. 5.30 μ.μ.

Η παιδική παράσταση της Ιρίνα Μπόικο «Μαμά για το μαϊμουδάκι» είναι μια τρυφερή ιστορία πάνω στην έννοια Μαμά….
Ηλικίες 2,5- 5,5 ετών. Διάρκεια 50′

Θέατρο Χώρα – Μικρή Χώρα Παιδική Σκηνή (210 8673945), Αμοργού 20, Κυψέλη, Αθήνα
«Ο Σπανός και ο Δράκος»
Από 11 Οκτωβρίου * κάθε Κυριακή, 15:30-16:30 * Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλ. 213 00 40 244

Η Κρυψώνα σε συνεργασία με την Ομάδα Μαρμελάδα παρουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πολυαγαπημένη παράσταση «Ο Σπανός και ο Δράκος». Δύο εμψυχωτές- ερμηνευτές και μία μουσικός ερμηνεύουν το λαϊκό αυτό κυπριακό παραμύθι και συνδιαλέγονται με τους θεατές. Στο τέλος της παράστασης, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ιδιαιτέρως διασκεδαστικά διαδραστικά παιχνίδια, να έρθουν σε επαφή με τα μουσικά όργανα που άκουσαν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης και να μάθουν παραδοσιακά κυπριακά τραγούδια και λαϊκούς χορούς.
Ηλικίες 3-8 ετών & για μεγάλους

Κρυψώνα, Αθηνάς 30, Μοναστηράκι, Αθήνα http://omadamarmelada.blogspot.com/
«Σαρλό-ιστορίες, δίχως λόγια…»
Από 17 Οκτωβρίου * Παραστάσεις κάθε Σάββατο, 12:00-13:30

Η Ομάδα Μαρμελάδα παρουσιάζει τη διαδραστική παράσταση «Σαρλό-ιστορίες, δίχως λόγια…». Ο πιο διάσημος και αστείος “αλητάκος” του βωβού κινηματογράφου συναντιέται με το δημιουργό του Tσάρλι Τσάπλιν και ζωντανεύει στιγμιότυπα από τις ταινίες του. Ο σπουδαιότερος καλλιτέχνης της έβδομης τέχνης, αφηγείται τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής και του έργου του με παράλληλες προβολές βίντεο. Τα παιδιά μεταμφιέζονται, αυτοσχεδιάζουν και παίζουν σκηνές από την παράσταση.
Ηλικίες 8-12 ετών & για μεγάλους

Κρυψώνα, Αθηνάς 30, Μοναστηράκι, Αθήνα
Θέατρο Σκιών στο «Φιγούρες & Κούκλες»
Από 11 Οκτωβρίου & κάθε Κυριακή, 11:30
To Θέατρο Σκιών Τάσου Κώνστα παρουσιάζει παλιές και νέες περιπέτειες του Καραγκιόζη για μικρούς και μεγάλους , από 4 ετών με νέο έργο κάθε εβδομάδα. Θα παρουσιαστεί η νέα παράσταση «Ο Καραγκιόζης στους πλανήτες», οι αγαπημένη παράσταση «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, «Ο Καραγκιόζης πολυτεχνίτης’», καθώς και παραδοσιακές κωμωδίες, σε μορφή εναλλασσόμενου ρεπερτορίου.
Ηλικίες 4+. Διάρκεια 50′
«Φιγούρες & Κούκλες», Τριπόδων 30, Πλάκα, Αθήνα
«Τα μαγικά μαξιλάρια»
Από 17 Οκτωβρίου * Σάββατο, 15:30, Κυριακή, 11:30-15:30

Στη χώρα του άπληστου Βασιλιά Αρπατίλαου απαγορεύονται οι …Κυριακές, τα πάρτυ γενεθλίων, οι παιδικές χαρές, μέχρι και ο λόξυγγας! Όλοι δουλεύουν νύχτα-μέρα για να γεμίζει με διαμάντια το θησαυροφυλάκιό του Βασιλιά. Ο καταχθόνιος σύμβουλός του, Σαυρίλιος Βρισελιέ, σχεδιάζει να καταργήσει ακόμη και τα όνειρα με την καινούργια του εφεύρεση, τα «εφιαλτικά μαξιλάρια», για να δουλεύουν όλοι περισσότερο, χωρίς γκρίνιες και παράπονα. Τότε αναλαμβάνουν δράση τα παιδιά.
Διάρκεια 105′

Εθνικό Θέατρο, Παιδική Σκηνή (210 3301881), Πανεπιστημίου 48, Αθήνα
«Ενα μπαλόνι μυστικά»
Έναρξη παραστάσεων: Κυριακή 18 Οκτωβρίου * Ημέρα & ώρα: κάθε Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι

Σε μια πολιτεία, ούτε πολύ κοντά ούτε πολύ μακριά από’ δω, ο Βασιλιάς ήταν τόσο εγωιστής και παράλογος, που διέταξε τους υπηκόους του να κάψουν όλα τα βιβλία που είχαν γραφτεί πριν από τη γέννησή του. Και γιατί αυτό; Μα γιατί η ματαιοδοξία του ήταν τόσο μεγάλη, ώστε ήθελε τα πάντα να ξεκινούν απ’ αυτόν!
Κυβερνούσε έτσι για πολλά χρόνια έχοντας βυθίσει το λαό του στο σκοτάδι της άγνοιας. Κάποτε όμως, ήρθε ένας χειμώνας, όπου τίποτα πια δεν ήταν όπως πριν. Ο ουρανός, λες και στέγνωσε ξαφνικά, δεν έριξε ούτε στάλα βροχή. Ο ήλιος έκαιγε τόσο δυνατά, που τα χωράφια ξεράθηκαν και τα φυτά μαραίνονταν μέρα με τη μέρα.
Αναζητώντας λύση στο πρόβλημα της ξηρασίας, ο Βασιλιάς στέλνει απεσταλμένο ένα Χελιδόνι, που θα ταξιδέψει σε τόπους μακρινούς. Θα συναντήσει σοφά πλάσματα της φύσης που, μέσα από παραδοσιακά τραγούδια, του παραδίνουν τα μυστικά για την αρμονική συμβίωση του ανθρώπου με τη φύση.
Ένα παραμύθι για την αξία της γνώσης, της παράδοσης και της μνήμης, που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα περιβάλλοντος και οικολογίας.
Μια θεατρική παράσταση για παιδιά με ζωντανή μουσική και διαδραστικά στοιχεία.
Διάρκεια 70′

Θέατρο Επί Κολωνώ, Σκηνή Black Box, 210 5138067, Ναυπλίου 12, & Λένορμαν 94, Κολωνός, Αθήνα   http://www.epikolono.gr/paidiki_skhni.htm
«O γύρος της ημέρας σε 80 κόσμους»
Από 18 Οκτωβρίου, Κυριακή 11.30

Ο Θίασος ΄81 παρουσιάζει την παιδική παράσταση «O γύρος της ημέρας σε 80 κόσμους» σε κείμενο και σκηνοθεσία Νανάς Νικολάου. Είναι ένα σύγχρονο, διαδραστικό θέαμα με χρήση πολυμέσων και Κινηματογράφου. Είναι μια μεγάλη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, που θα κάνουν ηθοποιοί, ράπερ και χορευτές με συμπρωταγωνιστές τα παιδιά-θεατές. Μαζί θα αντιμετωπίσουν τα θέματα που μας απασχολούν καθημερινά: περιβάλλον, ανακύκλωση, ρατσισμός, αλήθειες και ψέματα. Μαζί θα παρακολουθήσουν στην οθόνη σκηνές-ντοκουμέντα για τη φύση, τα ζώα, τα παιδιά όλου του κόσμου σε μια πολυπολιτισμική Ελλάδα, αλλά και κιν/μένες σκηνές των ηρώων στην εξέλιξη του έργου. Μαζί θα παίξουν μουσική με αντικείμενα καθημερινής χρήσης : σκούπες, μπάλες, σακούλες και εφημερίδες, σκουπιδοτενεκέδες, βαρέλια και κουτιά, γίνονται πρωτότυπα μουσικά όργανα.

Θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης (πρώην Ριάλτο), Κυψέλη, Αθήνα
«Ραπουνζέλ»
Εναρξη: Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009 * Κάθε Κυριακή στις 12:00

H Παιδική Σκηνή του θεάτρου «Πρόβα», της Μαίρης Ραζή, παρουσιάζει το πασίγνωστο παραμύθι των αδελφών Γκριμ «Ραπουνζέλ» σε διασκευή και μετάφραση της Άνδρης Θεοδότου και σκηνοθεσία Δημήτρη Δεγαΐτη, σκηνοθέτη του Θεάτρου Τέχνης. Το έργο παίζεται για πρώτη φορά και ανεβαίνει μ’ έναν πρωτότυπο τρόπο. Στηρίζεται περισσότερο στο παιχνίδι και στους αυτοσχεδιασμούς των ηθοποιών που υποδύονται τα έπιπλα του σκηνικού, όπως το Ρολόι, τον Καθρέφτη, τη Βρύση, την Πόρτα, το Σιντριβάνι. Επίσης στα «μαγικά πανιά» που χρησιμοποιούνται για φροντιστήριο. Δηλαδή ένα πανί γίνεται άλογο, βιβλίο, πύργος, χλόη, ποτάμι, έρημος, κοστούμι. Η χρήση του κουκλοθέατρου και του Θεάτρου Σκιών ολοκληρώνουν την αισθητική της παράστασης. Μ’ αυτόν τον τρόπο οι μικροί θεατές αναπτύσσουν τη φαντασία τους και κατανοούν την ουσία του ρομαντικού αυτού κειμένου.
Η ιστορία αρχίζει όταν ένα νεαρό φτωχό ζευγάρι φέρνει στον κόσμο ένα όμορφο κοριτσάκι, τη Ραπουνζέλ. Μια κακιά μάγισσα τους αρπάζει με δόλο το βρέφος και το παίρνει μακριά τους. Απαρηγόρητοι οι γονείς αποδέχονται τη μοίρα τους. Η Ραπουνζέλ μεγαλώνει με φροντίδα και προσοχή. Μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο όμορφη. Η κακιά όμως μάγισσα, φοβούμενη μην τη χάσει, την κλειδώνει σε έναν πανύψηλο πύργο χωρίς πόρτα, μ’ ένα μόνο παράθυρο, στη μέση ενός πυκνού δάσους. Ένα ηλιόλουστο πρωινό καθώς ο γιος του βασιλιά βγαίνει για κυνήγι, αντικρίζει την κοπέλα και την ερωτεύεται. Προσπαθεί μάταια να τη σώσει από την κακιά μάγισσα, μα εκείνη τον τυφλώνει και τον εγκαταλείπει αβοήθητο. Όπως σε όλα τα παραμύθια με αίσιο τέλος έτσι και σ’ αυτό η δύναμη της θέλησης και της πραγματικής αγάπης θριαμβεύει και οι δυο νέοι σμίγουν και ζουν ευτυχισμένοι παντοτινά.
Διάρκεια 90′

Θέατρο Πρόβα, παιδική σκηνή, Αχαρνών & Ηπείρου 39, τηλ 210 8818326, Αθήνα
O Λουδοβίκος ντε Λυκ και η Κοκκινοσκουφίτσα
Από Κυριακή 18 Οκτωβρίου * Κάθε Κυριακή 11:00 και 15:00

Ο Λουδοβίκος ντε Λυκ και η Κοκκινοσκουφίτσα της Τούλας Κακουλλή, μια διασκευή του δημοφιλούς παραμυθιού της Κοκκινοσκουφίτσας. Ο Λουδοβίκος Ντε Λυκ, ο λύκος, το φέρει βαρέως που όλοι τον λένε κακό και τον φοβούνται, ενώ εκείνος είναι ευγενικός, καλός, αριστοκράτης και… ποιητής. Για να αποκαταστήσει το όνομα των λύκων αναλαμβάνει να ανατρέψει το γνωστό παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας, όπου ο λύκος τρώει την Κοκκινοσκουφίτσα και τη γιαγιά, για να αποδείξει σε όλους ποιος πραγματικά είναι. Κι έτσι αποφασίζει να αναλάβει δράση. Σαν πρώτο και πολύ σημαντικό βήμα των πρωτοβουλιών του, είναι να παντρέψει την… Κοκκινοσκουφίτσα με το γιο του κυνηγού, που είναι ο καλύτερός του φίλος. Και η ιστορία συνεχίζεται επί σκηνής…
Διάρκεια 90′

Θέατρο Ελυζέ, Νυμφαίου 12, Ιλίσια, τηλ. 210 7771766, Αθήνα
«Gazon» στο θέατρο Φούρνος
18 Οκτώβριου – 20 Δεκεμβρίου * Κάθε Κυριακή, 15:00

Μια φρέσκια, πολύχρωμη και μοναδικά κωμική παράσταση για παιδιά με περίεργες ισορροπίες, ακροβατικές χορογραφίες και clownesque παντομίμα. Όταν ο Don και η ξαδελφη του η Madona μπλέξουν σε ένα κήπο… τα λουλούδια, τα μανταρίνια, το γρασίδι, τα ποτιστήρια, και ο ‘σκίουρος’ τους… έχουν την δική τους άποψη! Για μια ακόμα φόρα με το Gazon οι equipoize δείχνουν την πίστη τους στην διασκεδαστική και εκπαιδευτική διάσταση του τσίρκου. Ξαφνιάζουν, διασκεδάζουν, χορεύουν, γελάνε με τα παιδιά σε έναν κάπως ποιητικό ρυθμό και μας παρουσιάζουν το… GAZON. Οι equipoize είναι ένα ελληνο γαλλικό ντουέτο ζογκλέρ . Δουλεύουν μαζί από το 2004 και έχουν φτιάξει πολλές παραστάσεις για παιδιά και μεγάλους.

Ηλικίες 5-12 ετών. Διάρκεια 50′

Θέατρο Φούρνος (210 6460748), Μαυρομιχάλη 168, Εξάρχεια, Αθήνα
«Ένα σπίτι παραμύθια»
Από 24 Οκτωβρίου μέχρι και τον Απρίλιο του 2010 * Ημέρες + ώρες Σάββατο, 17:00, Κυριακή 12:00, Καθημερινές για σχολεία, κατόπιν συνεννόησης

Παρουσιάζονται επτά μουσικά παιδικά παραμύθια του Σταμάτη Κραουνάκη και της Λίνας Νικολακοπούλου σε μια παράσταση. Ο Σταμάτης να μελοποιεί και η Λίνα να γράφει  σε έμμετρο λόγο αγαπημένα παραμύθια. Επτά από τα σαράνταεπτά τραγουδιστά παραμύθια που είχαν φτιάξει μαζί για μία μικρή ορχήστρα, έναν αφηγητή και τους ήρωες να τα λένε τραγουδιστά, έρχονται στο φως ξανά και στη διάθεση όλων των παιδιών και παρουσιάζονται από τις 24 Οκτωβρίου στην Αθηναίδα.
«Η συναυλία των ζώων» των αδερφών Γκριμμ,
«Η πεντάμορφη και το τέρας»
της Gabrielle Suzanne Barbot de Villeneuve ,
«Ο Τζακ κι η Φασολιά» του Joseph Jacobs,
«Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα»
του Hans Christian Andersen ,
«Η έξυπνη Γκρέτα» των αδερφών Γκριμμ,
«Το πετροκάραβο» και «Ένα σπίτι παραμύθια»
της Λίνας Νικολακοπούλου,
αποτελούν τον πρώτο κύκλο των επτά πρώτων παραμυθιών
με τον τίτλο «Ένα σπίτι παραμύθια».

Μουσική Θεατρική Σκηνή «Αθηναις», Καστοριάς 34-36 Βοτανικός, Αθήνα
Ο Εβδομος Σταθμός: Το μυστικό του πειρατή Μπελαφούσκ
Πρεμιέρα: Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 15:00 * Παραστάσεις: Σάββατο: 15:00, Κυριακή: 11.00 & 15.00

Η Τατιάνα Λύγαρη σε συνεργασία με τον αγαπημένο των παιδιών κορυφαίο συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας Ευγένιο Τριβιζά, άνοιξαν τις πόρτες της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ για πρώτη φορά πέρσι με την παράσταση «Ο ΕΒΔΟΜΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Το μυστικό του πειρατή Μπελαφούσκ», έργο γραμμένο από τον διάσημο Έλληνα παραμυθά ειδικά για τον ιδιαίτερο χώρο του Τρένου-Θεάτρου. Τα παιδιά βιώνουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία, ζουν σαν κανονικοί ταξιδιώτες ένα σιδηροδρομικό θεατρικό ταξίδι στο φυσικό του περιβάλλον, που αρχίζει από την αποβάθρα του σταθμού και το wagon-bar του τρένου με διαβατήρια και εκπλήξεις και συνεχίζεται με πολλά διαδραστικά στοιχεία σε όλη τη διάρκεια της παράστασης.

Το «ΤΡΕΝΟ στο ΡΟΥΦ», μέσα στο σιδηροδρομικό σταθμό Ρουφ, επί οδού Κωνσταντινουπόλεως, μεταξύ Ιεράς οδού και γέφυρας Χαμοστέρνας – Προαστιακός Ρουφ, Γκάζι, Αθήνα  http://www.totrenostorouf.eu/gr/theatre/belafousk2
«Tα γιασεμιά και τ’ όνειρο»
Πρεμιέρα: 25 Οκτωβρίου κάθε Κυριακή 15:00

H Παιδική Σκηνή «Kιβωτός», για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Ανεσις, ανεβάζει την παράσταση του Γιώργου Φραντζεσκάκη «Τα γιασεμιά και τ’ όνειρο», βασισμένη στα τραγούδια του Mίκη Θεοδωράκη. Aπλές, καθημερινές  ιστορίες των ανθρώπων της δεκαετίας του ‘ 60. Σε μια αυλή με γιασεμιά, γαζίες και βασιλικούς, που τώρα πια μοιάζει σαν παραμύθι, οι ήρωες του έργου κυνηγούν το όνειρο για μια καλύτερη ζωή. Mια μουσική παράσταση πλημμυρισμένη με αναμνήσεις από την Αθήνα του χτες, για να την ξαναθυμηθούν οι μεγάλοι και για να την γνωρίσουν οι μικρότεροι.
Διάρκεια 90′

Θέατρο Άνεσις, Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι (Στάση Μετρό Αμπελόκηποι) Τηλ. : 210-7707227,
«Ο Αυγερινός και η Πούλια»
Πρεμιέρα: Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009 * Κάθε Κυριακή 11:15 και 15:00 (μέχρι την Κυριακή των Βαίων)

Οι μαγικές σβούρες και ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αδάμης, οι δημιουργοί των παραστάσεων «Η Ξυλένια Κούκλα» και «Σίτος Σιταράκις, αυτός ο Μεγάλος μικρός» έρχονται φέτος να διηγηθούν το ελληνικό παραδοσιακό παραμύθι, “Ο Αυγερινός και η Πούλια”. Ήταν και δεν ήταν, σε ένα τόπο μακρινό και κοντινό συνάμα, ένα κορίτσι, η Πούλια. Ζούσε μαζί με τον βασιλιά πατέρα της που είχε παντρευτεί μια άλλη γυναίκα. Αυτή η γυναίκα είχε ένα γιο, τον Αυγερινό. Στο πρόσωπό του η Πούλια θα βρει τον καλύτερο αδερφό, το φύλακα άγγελό της. Όμως, η μητέρα του Αυγερινού είναι μάγισσα και έχει άλλα σχέδια. Ο Αυγερινός θα προστατέψει την Πούλια και οι δυο τους θα βρεθούν μακριά. Θα περάσουν απίστευτες περιπέτειες σε ένα παραμυθένιο ταξίδι που κρύβει παγίδες αλλά και εκπλήξεις. Θα βγουν και οι δυο τους στο μονοπάτι της αληθινής ζωής. Κάποια στιγμή τα παιδιά θα ζήσουν μια μαγική μεταμόρφωση. Ο Αυγερινός γίνεται ελάφι! Το κορίτσι και το ελάφι συνεχίζουν μαζί. Η αλήθεια και η αδερφική αγάπη αυτών των δυο παιδιών θα νικήσει το κακό και θα τα οδηγήσει να λάμψουν στον ουρανό σαν τα δυο φωτεινά αστέρια που ακόμα μας φωτίζουν , τον Αυγερινό και την Πούλια.
Ηλικίες 3-12 ετών. Διάρκεια 90′

Θέατρο Αθηνών, παιδική σκηνή, Βουκουρεστίου 10, Αθήνα
Έναρξη τον Νοέμβριο

GRIMM & GRIMM
Θεατρική περίοδος: Νοέμβριος 2009 – Μάιος 2010


Το έργο βασίζεται σε τέσσερα κλασικά παραμύθια επιλεγμένα από την πλούσια συλλογή των διάσημων παραμυθάδων, των αδελφών Grimm.
Κάποια από αυτά όπως «Το μαγικό τραπέζι, ο γάιδαρος και η μαγκούρα», χαρακτηρίζονται από το έντονο κωμικό στοιχείο. Οι ήρωες – άνθρωποι ή ζώα – δίνουν τις μάχες τους με αδικίες και πονηριές και βγαίνουν νικητές ενώ σε άλλα όπως «Οι τρεις χρυσές τρίχες του διαβόλου» ή «Έξι κύκνοι», έχουν ένα γερό δραματικό μύθο όπου, ο τίμιος και γενναίος ήρωας κερδίζει τη μάχη του απέναντι στους δόλιους εχθρούς του. Τα παραμύθια αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά σε παιδιά και μεγάλους γιατί είναι ιδιαίτερα αγαπητά και έχουν διασκευαστεί δε διάφορες εκδοχές.
Και σε αυτήν την παράσταση οι αυτοσχεδιασμοί, η δημιουργική κίνηση, ο χορός, το τραγούδι και η μουσική δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη. Τόσο τα παιδιά όσο και οι μεγάλοι χαίρονται τα στοιχεία του παιχνιδιού, της φαντασίας και του χιούμορ που απελευθερώνονται μέσα από αυτόν τον τρόπο ανεβάσματος μιας παράστασης για παιδιά.


Παραστάσεις : Σάββατο 3:00 μ.μ., Κυριακή (11:00 π.μ & 3:00μ.μ) 
Τιμή εισιτηρίου : 16 €.  
Θέατρο ΠΟΡΤΑ Ξένιας Καλογεροπούλου, Μεσογείων 59, Αθήνα 
Τηλ: 210 77 80 518 Fax: 210 77 13 457 e-mails: portath@otenet.gr
Τηλ. Ταμείου 210 77 11 333
http://www.portatheatre.gr/

«Αργοναύτες»
1 Νοεμβρίου 2009 – 2 Μαΐου 2010. Κάθε Κυριακή στις 11:30 το πρωί

Μια περιπέτεια με ζωντανή μουσική, σκιές, κούκλες και ηθοποιούς, βασισμένη στην ‘Αργοναυτική Εκστρατεία’ από το Θίασο Ηλία Καρελλά. Βρισκόμαστε στην πόλη της Ιωλκού, όπου βασιλεύει ο Πελίας, έχοντας πάρει με τη βία το θρόνο από τον αδελφό του. Ο λαός υποφέρει από τη βασανιστική του συμπεριφορά, αλλά το πλήρωμα του χρόνου φτάνει και ο Ιάσονας, αποφασίζει να πάρει πίσω αυτό που δικαιωματικά του ανήκει, δηλαδή το θρόνο της Ιωλκού. Ο θείος του όμως δεν είναι και πολύ πρόθυμος να υποχωρήσει και βάζει τον Ιάσονα στη μεγαλύτερη δοκιμασία: να του φέρει το χρυσόμαλλο δέρας από τη μακρινή Κολχίδα. Με συμμάχους τους θεούς και συνταξιδιώτες τους πιο γενναίους πολεμιστές, ο ήρωάς μας επιβιβάζεται στην Αργώ και το ταξίδι ξεκινά. Θα καταφέρουν να γυρίσουν πίσω νικητές;
Διάρκεια 70′

Θέατρο Προσκήνιο, Στουρνάρη & Καπνοκοπτηρίου 8, Αθήνα
«Ο Μορμόλης»
Έναρξη 1 Νοεμβρίου 2009 * Παραστάσεις: Κυριακή 11.00 / Καθημερινά για σχολεία όλων των βαθμίδων, συλλόγους, group, κατόπιν συνεννόησης

Ο Ρίκι και η Μάντα, που περνούν τις διακοπές τους με τη θεία και το θείο τους, βρίσκουν ένα παλιό κουτί και το βαφτίζουνε Μορμόλη. Αυτός είναι ο καινούργιος τους φίλος, ο μυστικός τους σύμμαχος. Ο Μορμόλης λέει στους μεγάλους όλες τις αλήθειες που θέλουν αλλά δεν τολμούν να τους πουν οι μικροί. Και οι μεγάλοι, φυσικά, αναστατώνονται.

Θέατρο Ηβη, Σαρρή 27, Ψυρρή, Τηλ. 210 3215127, Αθήνα
«Ο Εγωιστής Γίγαντας»
Έναρξη παραστάσεων: Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2009 και κάθε Κυριακή, ώρες παραστάσεων 11.15 & 15.15
Το τρυφερό παραμύθι «Ο Εγωιστής Γίγαντας», γράφτηκε το 1888 και αποτελεί ένα από τα διηγήματα της συλλογής «Ιστορίες για Παιδιά». Για τις ανάγκες της θεατρικής παρουσίασής του, διασκευάστηκε από τον σκηνοθέτη του θιάσου «Θέατρο του Παιδιού, Γιάννη Κόκκινο. Κάπου στην Βόρια Ιρλανδία υπάρχει ένας απίθανος κήπος, με πανέμορφα δέντρα, κάθε λογής λουλούδια και χιλιάδες μελωδικά πουλιά! Ο κήπος ανήκει σ’ έναν Γίγαντα, ο οποίος λείπει για χρόνια σ’ ένα μέρος μακρινό. Σ’ αυτόν τον κήπο, κάθε μέρα μαζεύονται τα παιδιά και παίζουν,
γιατί στην μικρή τους πόλη, δεν υπάρχει άλλος ελεύθερος χώρος.
Κάποια μέρα ο Γίγαντας επιστρέφει και βλέπει τα παιδιά. Ενοχλημένος τα διώχνει και
βάζει φράκτες σε όλες τις εισόδους για να μην μπει κανείς .Από εκείνη την στιγμή ο κήπος ερημώνει…Φεύγουν τα πουλιά, τα λουλούδια αρνιούνται να φυτρώσουν και στον κήπο απλώνεται το Χιόνι, η Παγωνιά, το Χαλάζι και ο Βοριάς. Ο πανέμορφος κήπος μεταβάλλεται σ’ ένα απέραντο χειμωνιάτικο, παγωμένο τοπίο .
Άραγε, το γέλιο ενός παιδιού, θα μπορέσει να λιώσει την παγωμένη καρδιά ενός ΕΓΩΙΣΤΗ ΓΙΓΑΝΤΑ ;
Θέατρο «Αποθήκη», Σαρρή 40, Θησείο, Αθήνα
«Η ιστορία της χαμένης βαλίτσας»
Από Κυριακή 1η Νοεμβρίου ’09 έως Κυριακή των Βαΐων κάθε Κυριακή στις 15:00

Μια χαμένη βαλίτσα φτάνει στον προορισμό της έπειτα από πολλά χρόνια. Ένα κοριτσάκι την παραλαμβάνει και, περίεργο καθώς είναι, την ανοίγει. Τι κρύβει μέσα η βαλίτσα;… Άγνωστα αντικείμενα ταξιδεύουν το κορίτσι στη μακρινή Λατινική Αμερική και τους μύθους της:

1-Μύθος του μάτε (Ουρουγουάη): Το μάτε, το βότανο που ξυπνά τους κοιμισμένους και αδελφοποιεί τους ανθρώπους.

2-Μύθος του άνθους σέιμπο (Αργεντινή): Η ιστορία του άνθους σέιμπο, ενός από τα ωραιότερα άνθη στη Λατινική Αμερική.

3-Μύθος του Τράουκο (Χιλή): Η ιστορία του Τράουκο, ενός μυθικού όντος που κατοικεί στα δάση του νησιού Τσιλοέ.

4-Μύθος της πατάτας (Περού): Η πατάτα, ο καρπός των Ίνκας, που έδωσε τη λύση στο πρόβλημα της πείνας.

5-Μύθος των καλικάντζαρων της Κουάπα (Νικαράγουα): Η αγάπη νικά τα πάντα… ακόμα και την ασχήμια.

6-Μύθος του κακάο (Μεξικό): Μια γλυκιά, αρχαία ιστορία για την ανακάλυψη της νοστιμότατης σοκολάτας.
Διάρκεια 55′

Θέατρο Επί Κολωνώ, Σκηνή Black Box, Ναυπλίου 12 & Λένορμαν, 104 44 Κολωνός Τηλ: 210 51 38 067 http://www.epikolono.gr/paidiki_skhni.htm
«Ανάποδη Κλωστή » το παραμύθι
Πρεμιέρα: 3 Νοεμβρίου * Παραστάσεις : από Τρίτη έως Παρασκευή (για τα σχολεία) στις 11:00 το πρωί, Σάββατο: στις 17:00 το απόγευμα για το κοινό

Η παράσταση «Ανάποδη κλωστή-το παραμύθι» αποτελεί συνέχεια και εξέλιξη της Performance – Installation με τον τίτλο «Ανάποδη κλωστή» που παρουσιάστηκε με επιτυχία στο BIOS το 2008. Η φετινή παράσταση απευθύνεται σε παιδιά κι είναι ένα παραμύθι που μιλάει για το ταξίδι ενός παιδιού στον κόσμο της φαντασίας, ένα ταξίδι στο οποίο τον οδηγεί μια μαγική πυγολαμπίδα.

Studio Μαυρομιχάλη, Μαυρομιχάλη 134, Τηλ: 210 6453330, Αθήνα
«Το τραίνο των παραμυθιών»
Από την Κυριακή 8 Νοεμβρίου

Το «Το τραίνο των παραμυθιών» είναι ένα λαμπερό και χαρούμενο θέαμα που φέρνει τα παιδιά στον κόσμο των ζώων λέγοντας τους παραμύθια που έχουν σαν κεντρικούς ήρωες ζώα. Δυο κορίτσια ξεκινούν ένα ταξίδι, φανταστικό και πραγματικό.
Πάνω στο βαγόνι ενός τραίνου περιπλανώνται σε διάφορα μέρη μαγικά και παραμυθένια και συναντάνε πλάσματα με τα οποία μιλάνε και ακούνε την ιστορία και το παραμύθι τους. Ο κόσμος των παραμυθιών ανοίγεται μπροστά στα μάτια τους και στα μάτια των μικρών θεατών.

Η παράσταση θα είναι μια πολύχρωμη περιπέτεια με ταξίδια, άλλοτε κωμικά και άλλοτε δραματικά καθώς μέσα από τα παραμύθια που λέγονται ανοίγονται κόσμοι πλούσιοι σε νοήματα και σημασίες.

Οι ηθοποιοί θα χειρισθούν μάσκες, κούκλες και σκιές, μεγάλα και μικρά ομοιώματα. Η παράσταση θα ζωντανέψει τη φαντασία των μικρών θεατών με μεγάλες προβολές σε γιγαντοοθόνες.

Τόπος Αλλού, Παιδική Σκηνή, Κεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων, Αθήνα
«Ο Πέτρος και ο λύκος»
Από 8 Νοεμβρίου, κάθε Κυριακή, 13:30

Το μουσικό παραμύθι του S.Prokofiev «Ο Πέτρος και ο λύκος» παρουσιάζεται από το Κουκλοθέατρο Αλεξίας Αλεξίου για παιδιά από 3 ετών .
 «Θα σας πω μια ιστορία», λέει ο αφηγητής. «Μια μουσική ιστορία. Σκοπός, παιδιά, είναι να ακούσετε τον ήχο που βγάζουν ορισμένα μουσικά όργανα. Στην ιστορία, κάθε χαρακτήρας ερμηνεύεται και από διαφορετικό όργανο. Το φλάουτο κάνει το πουλί… το όμποε την πάπια… Το κλαρινέτο κάνει τη γάτα… Το φαγκότο τον αυστηρό παππού του Πέτρου… Τρία κόρνα παίζουν τον γκρίζο λύκο… Τα έγχορδα, όλα μαζί, τον Πέτρο, το σπουδαίο… Τους κυνηγούς τα ξύλινα πνευστά… ενώ τύμπανα και γκρανκάσα βροντούν σαν τις τουφεκιές των κυνηγών». Και η ιστορία αρχίζει…

Το παραμύθι δεν είναι μόνο μια εισαγωγή στον κόσμο της μουσικής, αλλά στη μαγεία του παραμυθιού που συναρπάζει τα παιδιά και γοητεύει τους μεγάλους. Το έργο γράφτηκε το 1936, όταν ο Προκόφιεφ είχε ήδη γράψει τα «Δώδεκα παιδικά κομμάτια για πιάνο», ενώ παράλληλα επεξεργαζόταν τα «Τρία παιδικά τραγούδια», που ολοκληρώθηκαν το 1939.

Ηλικίες 3+. Διάρκεια 50′

Φιγούρες & Κούκλες, Τριπόδων 30 Πλάκα, Αθήνα
«Αλαντίν»
Από 8 Νοεμβρίου * Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κυριακή 11:00 & 15:00
Οι περιπέτειες του Αλαντίν, που είναι γνωστός σε όλους μας από το μεγάλο αραβικό παραμύθι «Χίλιες και μια νύχτες», παρουσιάζονται σε μια θεατρική διασκευή με πολλή μουσική και ζωντανά τραγούδια.  Βαγδάτη, πολλά πολλά χρόνια πριν… Ο φτωχός, κατεργάρης μα καλόκαρδος Αλαντίν, στην προσπάθεια του να ξεφύγει από δύο φρουρούς που τον κυνηγούν, συναντά στο δρόμο του έναν άγνωστο άντρα που του παρουσιάζεται σαν θείος του – αδελφός του μακαρίτη του πατέρα του. Αυτός όμως είναι ένας κακός μάγος, που σκοπό έχει να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη του Αλαντίν για να κατακτήσει ένα μαγικό λυχνάρι που διαθέτει απίστευτη δύναμη. Όμως, το σχέδιο του αποτυγχάνει και ο Αλαντίν, αφού γίνει κάτοχος του λυχναριού, καταφέρνει με την εξυπνάδα και την ευστροφία του να παντρευτεί την όμορφη πριγκίπισσα Μπουντίρ Αλ Μπουντούρ και να γίνει κι ο ίδιος πρίγκιπας της Βαγδάτης.
Το έργο μιλάει για την αιώνια μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό, το δίκαιο και το άδικο, την αγάπη και το μίσος. Το δίκαιο είναι αυτό που τελικά θριαμβεύει – και μας διδάσκει πόσο σημαντικό είναι να προσπαθούμε να κάνουμε πάντα το σωστό στη ζωή μας.
Η παράσταση φιλοδοξεί να μαγέψει μικρούς αλλά και μεγάλους θεατές, με τη ζωντάνια, την ευρηματικότητα και την παραμυθένια της ατμόσφαιρα!
Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν (210 3222464), Φρυνίχου 14, Πλάκα, Αθήνα
«Το Βέλος που δεν πληγώνει»
Από 8 Νοεμβρίου * Κάθε Κυριακή στις 12.00μ

Μέσα από μερικές κωμικές ανατροπές, οι ήρωες μιλούν για την αξία της φιλίας και υμνούν το πιο ακίνδυνο και ταυτόχρονα πιο ισχυρό όπλο του ανθρώπου, την αγάπη.
«Πριν από πάρα πολλά χρόνια,πολύ παλιά,υπήρχε ένα πολύ φτωχό βασίλειο όπου οι έμποροι στην αγορά δεν πουλούσαν τίποτε…».
Διάρκεια 75′

Studio Μαυρομιχάλη, Μαυρομιχάλη 134, Αθήνα
«H Γιορτή των Αστεριών»
Έναρξη Παραστάσεων: 15 Νοεμβρίου 2009 * Κάθε Κυριακή 11:00 και 15:00

Στη «Γιορτή των Αστεριών» μας ταξιδεύει το παραμύθι της Μαρίας Βασιλλέλη και της Αναστασίας Μελιτζάνη σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Βαφείδη. Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια παραμυθένια χώρα, την Αστεροχώρα, βασίλευε μόνο η αγάπη, η χαρά και το γέλιο. Σερπαντίνες και μπαλόνια ανέμιζαν στον ηλιόλουστο ουρανό και όλοι μαζί, παιδιά και αστέρια γλεντούσαν στη μεγάλη Γιορτή των Αστεριών.
Όμως… τι έγινε ξαφνικά; Γιατί ο ουρανός σκοτείνιασε;  Γιατί χάθηκε η χαρά από τα πρόσωπα των παιδιών; Εξαφανίστηκε η πηγή της ελπίδας από την Αστεροχώρα…. η μαγική σφυρίχτρα Πού είναι; Πού έπεσε;  Πού πρέπει να ψάξουν τα παιδιά για να τη βρουν και ποιος άραγε θα τους βοηθήσει;
Διάρκεια Παράστασης: 1 ώρα & 20 λεπτά

Θέατρο Γκλόρια, Ιπποκράτους 7, Αθήνα
«Της Μουσικής τα Νήματα» θέατρο μαριονέτας
Από Κυριακή 15η Νοεμβρίου ’09 & κάθε Κυριακή στις 12:30
Ένα μουσικό ταξίδι με απρόβλεπτες καταστάσεις:
Ένας ακορντεονίστας, μια τσιγγάνα τραγουδίστρια, ένας παραδοσιακός ουτίστας, 3 κλασσικοί βιολιστές και το Rock συγκρότημα «the strings» είναι οι πρωταγωνιστές της παράστασης.
Δύο κουκλοπαίκτες συμμετέχουν από την μια πλευρά σε μια παράσταση κουκλοθέατρου, και από την άλλη σε μια παράσταση «Παντομίμας» με πρωταγωνιστές τους ίδιους.
Η παράσταση απευθύνετε σε όλες τις ηλικίες και έχει διεθνιστικό χαρακτήρα αφού η απουσία λόγου την κάνει ένα θέαμα κατάλληλο για κάθε οικογένεια χωρίς περιορισμούς χρώματος ή φυλής.
Θέατρο Επί Κολωνώ, Σκηνή Black Box, Ναυπλίου 12 & Λένορμαν, 104 44 Κολωνός Τηλ: 210 51 38 067 http://www.epikolono.gr/paidiki_skhni.htm
«Για μια φούχτα μπάμιες»
Από την Κυριακή 15 Νοεμβρίου

Οι «Σκαραβαίοι» μετά την επιτυχία «Η Κούλα η κατσικούλα και το κλεμμένο τραγούδι» του Ευγένιου Τριβιζά, συνεχίζει τη συνεργασία της με τον διεθνούς φήμης Έλληνα παραμυθά, παρουσιάζοντας το ολοκαίνουργιο έργο του «Για μια φούχτα μπάμιες», σε σκηνοθεσία Κώστα Φαρμασώνη. Η ιστορία των δυο φουκαράδων λύκων, οι οποίοι «τέχνας κατεργαζόμενοι» προσπαθούν να επιβιώσουν καταφεύγοντας στο ιατρείο ενός κτηνίατρου, πέρα από την κωμική του πλευρά, έχει και την ιλαροτραγική: τον άνισο αγώνα για επιβίωση, την ανήμπορη απελπισία, την απορία απέναντι στην αλόγιστη τεχνολογική λαίλαπα και τον αναπόφευκτο μοιραίο συμβιβασμό, με τίμημα την ελευθερία και ανεξαρτησία και με πενιχρό αντάλλαγμα «μια φούχτα μπάμιες».

Θέατρο Πειραιώς 131, Πειραιώς 131, Γκάζι, Τηλ. : 210 3426802, Αθήνα
Ο Καρυοθραύστης στο Badminton  http://www.badmintontheater.gr/show_event.asp?eid=59
24 – 29 Νοεμβρίου * Τρίτη – Παρασκευή 20:30 * Σάββατο – Κυριακή 16:30, 20:30

Το παράξενο ξύλινο στρατιωτάκι που φτιάχτηκε για να σπάει καρύδια, η Βασίλισσα του Χιονιού, η Ζαχαρένια νεράιδα, κούκλες από την Αραβία και την Κίνα, λουλούδια και ζαχαρωτά στολίζουν το όνειρο της µικρής Κλάρα σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα µπαλέτα των μικρών και μεγάλων «παιδιών», αλλά και των φίλων της µαγευτικής µουσικής του Τσαϊκόφσκι.

Θέατρο Badminton, Γουδή, Αθήνα
«Η Μαίρη Πόππινς Ταξιδεύει με τους Μπήτλς»
Πρεμιέρα: 29 Νοεμβρίου * Παραστάσεις κάθε Κυριακή στις 11.00 και στις 15.00 και κάθε Δευτέρα στις 20.00

Το Μιούζικαλ Μαίρη Πόππινς έχει υπάρξει μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων ετών. Η «Μαίρη Πόππινς Ταξιδεύει με τους Μπήτλς» είναι μια πρωτότυπη πρόταση της γνωστής ιστορίας σε σκηνοθεσία διασκευή και στίχους Μαριάννας Τόλη και την αξέχαστη μουσική των Μπήτλς.

Θέατρο Ιλίσια – Ντενίση, Βασ. Σοφίας 54 & Παπαδιαμαντοπούλου 4, τηλ. 210 7210045, Αθήνα
Έναρξη τον Δεκέμβριο
Ο Μεγαλέξανδρος και ο καταραμένος Δράκος
17 Δεκεμβρίου 2009- 17 Ιανουαρίου 2010
Μια παράσταση που συνδυάζει τη μαγεία του αυθεντικού θεάτρου με τη γοητεία του θεάτρου σκιών. Ο Καραγκιόζης ονειρεύεται φαρδύς πλατύς στη μέση του δρόμου ενώ στη γωνία παραμονεύει ένας δράκος. Ο Χατζηαβάτης τον ξυπνά και η περιπέτεια αρχίζει…

Ένα πρωτότυπο και πετυχημένο χαρμάνι παραδοσιακού Θεάτρου Σκιών και σύγχρονων παραστατικών τεχνών, Ο Μεγαλέξανδροςκαι ο Καταραμένος Δράκος όχι μόνο αποτίει φόρο τιμής στην παράδοση του Θεάτρου Σκιών, αλλά είναι και μια φαντασμαγορική παράσταση που θα ψυχαγωγήσει όλη την οικογένεια. Σκιές, ηθοποιοί και φιγούρες ανθρώπινων διαστάσεων είναι οι αφηγητές των περιπετειών τού Καραγκιόζη σ’ αυτό το καινούργιο, μαγικό σύμπαν που θα εντυπωσιάσει, θα επιμορφώσει και θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Θέατρο Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα, Γουδή, Αθήνα
Πηγές

ΘΕΑΤΡΑ παιδικά
Θέατρο Φούρνος http://www.fournos-culture.gr
Θέατρο Χώρα http://www.choratheater.gr
Θέατρο Κρυψώνα κ Ομάδα Μαρμελάδα http://omadamarmelada.blogspot.com/
Εθνικό Θέατρο – Παιδική Σκηνή http://www.n-t.gr/el/events/ta_macika_maxilaria/
Θέατρο Επί Κολωνώ, Σκηνή Black Box http://www.epikolono.gr/paidiki_skhni.htm
ΠΡΟΒΑ (Ηπείρου 39 και Αχαρνών, 2108818326) http://www.prova.gr/
Το «ΤΡΕΝΟ στο ΡΟΥΦ», μέσα στο σιδηροδρομικό σταθμό Ρουφ, επί οδού Κωνσταντινουπόλεως, μεταξύ Ιεράς οδού και γέφυρας Χαμοστέρνας – Προαστιακός Ρουφ, Γκάζι, Αθήνα  http://www.totrenostorouf.eu/
ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ (Κεφαλληνίας 17 και Κυκλάδων, 210-8656004 ) http://www.topos-allou.gr/intexGR.htm
Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν  http://www.theatro-technis.gr/Home.aspx
Θέατρο Πόρτα http://www.portatheatre.gr/greek/index.htm 

Συντάκτης: tsomokou

2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας


Περισσότερες πληροφορίες

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων