Σύνδεσμοι

Διαχείριση

Αγαπημένες ελληνικές σειρές (2ο μέρος)

12 Νοέμβριος 2016

      1.  Βέρα στο δεξί – MEGA (2004-07)

Ήταν η πρώτη καθημερινή σειρά που υπέγραφε η Έλενα Ακρίτα. Ήταν η πρώτη σειρά που άρχισε να χτυπάει τα νούμερα της “Λάμψη” και της “Καλημέρα Ζωή”. Ήταν ο λόγος που η “Φωσκολειάδα” σταμάτησε εκείνη τη περίοδο.

2. Σαββατογεννημένες – MEGA (2003-04)

Ήταν η πρώτη σεναριογραφική δουλειά του Γιώργου Καπουτζίδη. Μεγάλη δόση χιούμορ και σάτιρα για τις σαπουνόπερες. Highlights: “Η Πυρκαγιά” και ώρες μαθημάτων με την κυρία Τόγκα.

3. Άγγιγμα ψυχής – ΑΝΤ1 (1998-99)

Μια σειρά που τάραξε τις δομές της εκκλησίας. Μια σειρά που οι γυναίκες είδαν με άλλο μάτι τους πατέρες της εκκλησίας. Μια σειρά που ανέδειξε τις ομορφιές του νομού Ιωαννίνων.

4. Μη μου λες αντίο – ΑΝΤ1 (2004-05)

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Αναστασίας Καλλιοντζή. Γυρισμένο σε Αθήνα, Κομοτηνή και Ξάνθη. Εξιστορεί την αγάπη μεταξύ μιας χριστιανής και ενός μουσουλμάνου. Το μόνο διαφορετικό που έχει η σειρά με το βιβλίο είναι το τέλος του ζευγαριού.

5. Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς – MEGA (2000-02)

Αν και ήταν βασισμένη σε μια καναδέζικη σειρά, το σενάριο προσαρμόστηκε στα ελληνικά δεδομένα. Γνωρίσαμε ένα απ’τα καλύτερα τηλεοπτικά ζευγάρια, που με το χιούμορ τους και το ταλέντο τους μας έκανα να γελάμε κάθε βδομάδα. Highlights: “Πότε θα γίνω μάνα;” & η Δήμητρα ντυμένη νύφη να κυνηγάει τον Θοδωρή στην Ερμού.

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση