Σύνδεσμοι

Διαχείριση

“F.R.I.E.N.D.S.”

17 Απρίλιος 2013

Όλοι θα θέλαμε να έχουμε μια φιλία σαν την δικιά τους. Όλοι έχουμε δει έστω και ένα επεισόδιο της σειράς “Τα φιλαράκια”, η οποία προβλήθηκε στην Αμερική από το 1994 – 2004, ενώ στην Ελλάδα προβάλλεται από το 1996 έως τώρα. Η σειρά είναι από τις – παγκοσμίως – πιο πετυχημένες σειρές στην τηλεόραση. Σε αυτή την σειρά παρακολουθούμε τη ζωή 6 φίλων.

Rachel Green (Jennifer Aniston): Παιδί πλουσίων, ήταν συμμαθητές με τους Ross Geller & Monica Geller και μπαίνει ξανά στην ζωή τους, όταν το σκάει από τον γάμο της και αποφασίζει να μείνει με την παλιά της φίλη και συμμαθήτρια.

Monica Geller (Courteney Cox): Αδερφός του Ross Geller και παλιά συμμαθήτρια της Rachel. Οι γονείς της έδινα μεγαλύτερη αγάπη στον Ross, παντρεύτηκε τον καλό της φίλο Chandler Bing, με τον οποίο θα υιοθετήσουν δίδυμα. Δουλεύει ως σεφ.

Ross Geller (David Schwimmer): Αδερφός της Monica. Είχε σχέση με την Carol, η οποία ανακαλύπτει ότι είναι ομοφυλόφιλη, όταν ήταν έγκυος στο παιδί τους, τον Ben. Στο λύκειο είναι τρελά ερωτευμένος με την Rachel με την οποία θα αποκτήσει ακόμα ένα παιδί, την Emma. Δουλεύει ως παλαιοντολόγος.

Chandler Bing (Matthew Perry): Αρχικά συγκάτοικος του Joey και αργότερα θα συγκατοικήσει με την Monica, με την οποία θα παντρευτούν και θα υιοθετήσουν δύο παιδιά.

Phoebe Buffay (Liza Kudrow): Ερασιτέχνης τραγουδίστρια. Έχει μια δίδυμη αδερφή, την Ούρσουλα, η οποία είναι πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών. Χαρακτηριστικό γέλιο και τραγούδια που έχουν μείνει χαραγμένα στο μυαλό μας, όπως το “Smelling cat” και θα παντρευτεί τον Mike.

Joey Tribbiani (Matt LeBlanc): Γοητευτικός και γυναικάς. Διάσημος ηθοποιός και έπαιξε στο “Μέρες της ζωής μας”. Ερωτεύεται την Rachel αλλά δεν προχωράει μεταξύ τους. Γνωστή ατάκα: “How are you doing?” κάτι σαν το “Έχω ένα κότερο! Πάμε μια βόλτα;”.

Στη σειρά έκαναν πολλοί ηθοποιοί Guest star και η σειρά τελείωσε με όλους τους πρωταγωνιστές να αφήνουν τα κλειδιά από το πρώην διαμέρισμα του ζεύγους. Το τραγούδι που άνοιγε την σειρά – διάρκειας 30 λεπτών ανά επεισόδιο – είναι το “I’ll be there for you” – The rembrandts.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση