Σύνδεσμοι

Διαχείριση

Για αυτό “Το κάτι”, “Θα μελαγχολήσω”!

14 Απρίλιος 2013

Η Καίτη Γαρμπή γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου, είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή Διονύση Σχοινά από το 1997 και έχουν έναν γιο.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Ξεκινήσε μαζί με την αδερφή της αρχικά, αλλά μετά ακολούθησε σόλο πορεία. Το 1993 η Καίτη μας εκπροσωπεί στη Eurovision με το τραγούδι “Ελλάδα, χώρα του φωτός” και κατάκτησε την 9η θέση με 64 βαθμούς. Η εμφάνιση της Καίτης έχει μείνει αξέχαστη! Ποιος δε θυμάτε το γαλάζιο φόρεμα της Σίλιας Κριθαριώτη με σκισίματα στο πλάι, που έκανε όλους τους Ευρωπαίους να αναρωτιούνται αν φοράει εσώρουχο; Επίσης μ’ αυτή την εμφάνιση η  Καίτη κατέχει το μεγαλύτερο σε διάρκεια κοντινό πλάνο στην Eurovision (42 δευτερόλεπτα)! Μετά ακολούθησε η συνεργασία της με τον Φοίβο (1993 – 2000).  Και το 2007 κάνει μία από τις “7 θανάσιμες πεθερές” και έκανε τον ευατό της, απλά άλλαξε για λίγο επώνυμο (Καίτη Μαρίνη).

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: “Ελλάδα, χώρα του φωτός”, “Επιτέλους”, “Ασυμφωνία χαρακτήρων”, “Εσένα μόνο”, “Καλύτερα οι 2 μας”, “Ζήσαμε”, “Θα μελαγχολήσω”, “Το κάτι”, “Πώς αλλάζει ο καιρός; (Ο Άνεμος)”, “Ευαισθησίες”, “Ξυπόλητη χορεύω”, “Περασμένα ξεχασμένα”, “Πιο πάνω από σένα”, “Καινούρια εγώ”, “Έχω στα μάτια ουρανό”, “Απλά τα πράγματα”, “Το λάθος μου”, “Ατόφιο χρυσάφι”, “Ιεροσυλία”, “Δώρο θεού” και άλλε πολλές.

ΤΕΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση