Σύνδεσμοι

Διαχείριση

Αφιέρωμα στην Δέσποινα Βανδή

15 Μάρτιος 2013

Η Δέσποινα Βανδή γεννήθηκε στην Γερμανία στις 22/7/1969. Είναι παντρεμένη με τον Ντέμη Νικολαϊδη και έχουν δύο παιδιά: την Μελίνα και τον Γιώργο.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Ξεκίνησε με το πρώτο της άλμπουμ “Γέλα μου” με στίχους του Βασίλη Καρρά. Από το δίσκο γνωρίζει μεγάλη επιτυχία το ομώνυμο τραγούδι. Από το 1997 συνεργάζεται στενά με τον πολύ καλό της φίλο και ταλαντούχο στιχουργό, τον Φοίβο και οι επιτυχίες δεν αργούν να έρθουν. Το 2004 βραβεύεται ως “Καλύτερη διεθνής τραγουδίστρια χορευτικού τραγουδιού για το 2004” στην Πορτογαλία.

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

  • “Γέλα μου”, “Δέκα εντολές”, “Προφητείες”, “Γεια”
  • “Live” (2003), “Στην αυλή του παραδείσου”, “10 χρόνια μαζί”
  • “C’ est la vie”, “Άλλαξα”

Επίσης η Δέσποινα Βανδή συμμετείχε το 1997 έκανε guest εμφάνιση για 7 επεισόδια στη σειρά “Δύο ξένοι”. Στη σειρά υποδήθηκε μια λαϊκή τραγουδίστρια, την Χαρούλα. Η οποία θα αλλάξει την σεξουαλική ταυτότητα του Τόλη (Αλέξανδρος Ρήγας) όταν εκείνος θα βρίσκεται στο στρατόπεδο της Τρίπολης. Ακόμη η Δέσποινα έχει προταθεί πολλές φορές για την εκπροσώπισή μας στην Eurovision, όμως δεν τις απορρίψει. Αυτό δεν την δίστασε να πει “ναι” στην συμπαρουσίαση του ελληνικού τελικού για την ανάδειξη της εκπροσώπισής μας στο Μάλμε μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Οι επιτυχίες της Δέσποινας είναι πολλές!!!

ΤΕΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση