Σύνδεσμοι

Διαχείριση

Αφιέρωμα στον Μιχάλη Χατζηγιάννη

4 Νοέμβριος 2012

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ένας από τους πιο δημοφιλέστερους και επιτυχημένους άνδρες καλλιτέχνες της χώρας μας την τελευταία δεκαετία.

Γεννημένος στις 5 Νοεμβρίου 1978 στην Λευκωσία της Κύπρου. Ήρθε στην χώρα μας το 1998, όταν ο Χατζηνάσιος τον ήθελε ως ερμηνευτή για το “Άγγιγμα Ψυχής” το οποίο θα έπαιζε ως τίτλοι αρχής στην ομώνυμη σειρά του ΑΝΤ1. Από τότε ο Μιχάλης αρχίζει μια σπουδαία σταδιοδρομία στο ελληνικό τραγούδι, με αποκορύφωμα το 2007, με το cd “Φίλοι & Εχθροί” – το οποίο είναι ο καλύτερος δίσκος που έχει βγάλει μέχρι στιγμής στην καριέρα του. Ο Μιχάλης είχε δεσμό για πολλά χρόνια με την – επίσης – τραγουδίστρια,  Δέσποινα Ολυμπίου, με την οποία χώρισαν το 2009 και την ίδια περίοδο παραδέχεται τον έρωτα του με την ηθοποιό, Ζέτα Μακρυπούλια.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ:

  • “Άγγιγμα Ψυχής”, ” Το σώμα που ζητάς”, “Και θα χαθώ”
  • “Δεν έχω χρόνο”, “Είσαι εδώ”, “Καπνός”, “Το σ’ αγαπώ”
  • “Μόνος μου”, “Οι τίτλοι του τέλους”, ” Πάρτι”
  • “Για σένα”, “Αν ήσουν μαζί μου”, “Δεν φεύγω”, “Ο βυθός σου”, ” Αυτά που θα ‘λεγα σε σένα”, “Που ‘ναι η αγάπη”, “Όνειρο ζω”
  • “Να ‘σαι εκεί”, “Χέρια ψηλά”, “Όλα ή τίποτα”, “Όμορφη μέρα”, “Από πάρτι σε πάρτι”, “Όπως θα φεύγεις”, “Αν δεν κοιτάζω εσένα”
  • “Εμείς οι 2 σαν 1”, “Θάλασσα”, “Μη με κοιτάς”, “Ανάποδα”, “Έτσι σε θέλω”
  • “Το καλοκαίρι μου”, “Κράτα με”, “Το καλύτερο ψέμα”, “Αν είναι έτσι η αγάπη”, “Ως εδώ”, “Φίλα με”, “Πίστεψε με”
  • “Θάρρος ή αλήθεια”, “Πλάι πλάι”, “3 ζωές”

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: το “Χέρια Ψηλά” ανακηρύσσεται το κορυφαίο κομμάτι για την δεκαετία 2000-2009. Είναι το τραγούδι με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις και πωλήσεις για τη δεκαετία. Το τραγούδι σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους Νίκου Μωραίτη. (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της I.F.P.I.)

http://www.youtube.com/watch?v=N2Nfvh98ZLs

ΤΕΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση