Σύνδεσμοι

Διαχείριση

12 χρόνια σε σενεχόμενη επάνάληψη

23 Οκτώβριος 2012

Το “Κωνσταντίνου & Ελένης” που προβαλλόταν από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 κατα την διάρκεια των ετών 1998 – 2000. Από τότε όμως μέχρι σήμερα το σίριαλ “σπάει” τα νούμερα της AGB το μεσημέρι και οι φανατικοί της σειράς δεν την έχουν βαρεθεί καθόλου.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Δυό άνρθωποι – Κωνσταντίνος Κατακουζηνός & Ελένη Βλαχάκη – διεκδικούν το ίδιο σπίτι. Η ιστορία εξελίσσεται γύρω από τους δύο πρωταγωνιστές & τους φίλους τους που εμπλέκονται στις μάχες τους.

ΟΙ ΗΡΩΕΣ: Κωνσταντίνος Κατακουζηνός: Καθηγητής της έδρας της Βυζαντινολογίας. Γράφει το σύγγραμα “Το αποχετευτικο σύστημα στο Βυζάντιο” και διεκδικεί με πάθος το σπίτι των προγόνων του. ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ: “γιαουρτοσκόρδιον”, “Ελένηηηηη”, “θα βράσω ένα κουνουπίδι”.

Ελένη Βλαχάκη: Κόρη του κηπουρού του σπιτιού του θείου του Κατακουζηνού, το οποίο και αυτή διεκδικεί. Δουλεύει ως bar-woman, έχει πολύ δαιμόνιο μυαλό, βρίζει σαν ωχετός. Οι σχέσεις της χαρακτηρίζονται ως αποτυχημένες πλήρως,  καθώς ερωτευόταν λάθος άτομα. ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ: “Θα σου πω τα γνωστά, στη μεριά μου θα κάνω ότι θέλω”, “Μωρή σιχαμένη Κατακουζήνα”, “Ποια είπες μωρή αλήτρα;”

Πέγκυ Καρρά: Δουλεύει ως bar-woma  και ως ατάλαντη ηθοποιός. Έχει σοβαρό δεσμό με τον γνωστό βιομήχανο Μάνθο Φουστάνο. ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ: “Σκύλες της λύσσας τρέξτε γρήγορα στο βουνό αμολυθείτε”, “Ω τάφε μου κρεβάτι νυφικό σπίτι μου στη βαθιά τη γη και αιώνιο κελί μου”

Μάνθος Φουστάνος: Γνωστός βιομήχανοςκαι γυναικάς. Τα έχει με τις: Πέγκυ Καρρά, Φιόνα, Λίλα, Τζοάνα & Μιράντα. Είναι παιδικός φίλος του Κωνσταντίνου. ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ: “Έχω μια πόρσε. Πάμε μια βόλτα;”, “Αυτή είναι μια γκόμενα του Κατακουζηνού”

Ματίνα: Γειτόνισσα των 2, γηροκομεί τον πατέρα της και έχει μανία να παντρευτεί κάποιον. Σε όλα τα επεισόδια την βλέπουμε με ένα φαφητό στο χέρι, να κλαίει για την μοίρα της και γεροντοκόρη. Στα 2 τελευταία επεισόδια της σειράς γίνεται το party animal της παρέας και ερωτεύεται με τον Νίκο Βαρθακούλια. ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ: “Θα μ’ αγαπήσει κανείς;”, “Είμαι το ταπεινό χαμομηλάκι”

Νικόλας Βαρθακούλιας: Μπάρμαν στο μαγαζί που δουλεύει η Ελένη & η Πέγκυ. Τις καλύπτει στο αφεντικό όταν οι 2 κάνουν κοπάνες από τη δουλειά.  Στο τέλος ερωτεύεται την Ματίνα. ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ: “Ελένη ήρθαν τα επόμενα γραμμάτια για την Harley”, “Πάλι μόνο μου θα μ’ αφήσετε ρε κορίτσια”

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ: Ο ιταλό – μαφιόζος Νίνο Πούτσο, η Ροζμαρί και τα νυχιά που θέλουν βάψιμο, οι σκύλες τις λύσσας, λάιδη πετόυλα, σιχαμένη κατακουζήνα, Ελένηηηηη και αλλά πολλά.

ΤΕΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση