Δημοσιεύθηκε στην Tux Paint, Ζωγραφική Τα φύλλα – ποίημα Δημοσιεύθηκε την 6 Δεκεμβρίου 202230 Ιανουαρίου 2023 από stzirita Τα παιδιά της Β τάξης γράφουν το ποίημα “Τα φύλλα” της Φιλίσα Χατζηχάννας στο πρόγραμμα της ζωγραφικής και ζωγραφίζουν το φθινόπωρο.
Δημοσιεύθηκε στην Tux Paint Διατροφή … Δημοσιεύθηκε την 6 Δεκεμβρίου 202221 Δεκεμβρίου 2022 από stzirita Με τα παιδιά της Γ τάξης ασχοληθήκαµε µε την υγιεινή διατροφή και τα οφέλη της. Τα παιδιά έφτιαξαν τις δικές τους πυραμίδες διατροφής και έγραψαν και μηνύματα για μια ισορροπημένη και σωστή διατροφή.
Δημοσιεύθηκε στην Tux Paint Σχήματα και αριθμοί Δημοσιεύθηκε την 6 Δεκεμβρίου 202214 Δεκεμβρίου 2022 από stzirita Τα πρωτάκια έμαθαν το πρόγραμμα της ζωγραφικής tux paint και έκαναν την πρώτη τους άσκηση. Δημιούργησαν σχήματα και τα αρίθμησαν.