Τιμητική βράβευση από το Υπουργείο Παιδείας

Με μεγάλη χαρά και ανείπωτη τιμή λάβαμε το βραβείο που μας απένειμε η Γενική Γραμματεία Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων δια χειρός της Προέδρου Δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου Κατερίνας!

Η ειδική τελετή βράβευσης έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου της 27ης Νοέμβρη του 2021 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!  Στην κεντρική εκδήλωση, συμμετείχαν με ομιλίες η Α.Ε. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, η Πρόεδρος της Επιτροπής ‘’Ελλάδα 2021’’ Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, οι Υφυπουργοί Ζέττα Μακρή και Άγγελος Συρίγος, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Απoστόλης Δημητρόπουλος, ο οποίος και συντόνισε όλες τις επετειακές εκδηλώσεις φορέων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων τη φετινή χρονιά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύθηκαν έργα ζωγραφικής ,ατομικά και ομαδικά, στα πλαίσια του μαθητικού διαγωνισμού ζωγραφικής για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση. 

Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου μας δημιούργησαν μία αφίσα , άνω στην οποία αποτυπώθηκαν οι σταθμοί της ζωής αλλά και του έργου του δικού μας μεγάλου τοπικού ήρωα του ’21 , του Εμμανουήλ Παπά. Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές: Δάμπα Αναστασία, Βάσιου Αθανασία, Μανδαλαρίδη Γιώργου και Τσιβρικού Ανδριάνα!

Χαρά μας που ο “Δικός μας ήρωας, ο Εμμανουήλ Παπάς”  απέσπασε ένα από τα δέκα ισότιμα βραβεία του διαγωνισμού κι έγιναν γνωστές , η θυσία και η προσφορά του στον αγώνα των προγόνων μας!

Ευχή σε όλα τα παιδιά, σε όλους τους μαθητές ,  να ενθαρρύνονται πάντα για βίωση νέων εμπειριών και να ανάδειξη των χαρισμάτων τους αλλά κυρίως να εισπράττουν τη χαρά της ικανοποίησης από τη συμμετοχή και την σύμπραξη.

Η νηπιαγωγός

 

3

6

IMG 20211204 214448