Αρχική » ΕΡΓΑΣΙΑ

ΕΡΓΑΣΙΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ grafis

Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ARIAL 12 , ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΙΣΗ , ΔΙΑΣΤΟΙΧΟ 2  (ΜΟΝ =2)
  2. ΜΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ  ΣΑΣ . Η ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ αναδίπλωση κειμένου  τετράγωνη κορνιζα 3d και αντανάκλαση  (ΜΟΝ =2)
  3. ΕΝΑ ΑΡΧΙΓΡΑΜΜΑ (ΜΟΝ =1)
  4. ΕΝΑ WORDART ME TO EΠΙΘΕΤΟ ΣΑΣ (ΜΟΝ=1)
  5. ENA ΣΧΗΜΑ – Εισαγωγή σχήματος – αστέρι -χρυσό χρώμα με κείμενο (ΜΟΝ=1)

ΘΕΜΑΤΑ

  1. Τι είναι ο Παγκόσμιος Ιστός;  Τι είναι μια ιστοσελίδα και που βρίσκεται αποθηκευμένη;
  2. Τι είναι το Υπερκείμενο; . Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στο Υπερκείμενο και το παραδοσιακό κείμενο;
  3.  Οι περισσότερες πληροφορίες στο Διαδίκτυο είναι στη διάθεση μας χωρίς περιοριστικούς όρους και μπορούμε να τις αποθηκεύουμε στον υπολογιστή μας για προσωπική χρήση. Αν όμως θέλουμε να τις αναπαράγουμε και να τις δημοσιεύσουμε, χρειάζεται συνήθως άδεια από αυτόν που έχει τα πνευματικά δικαιώματα. Τι είναι τα πευματικά δικαιώματα .Γιατί πρέπει να έχουμε την άδεια, για να δημοσιεύουμε το περιεχόμενο (εικόνες, κείμενα, τραγούδια) μιας ιστοσελίδας που βρίσκουμε στον Παγκόσμιο Ιστό.Τι είναι O Γενικός κανονισμός για την προστασία δεδομένων (ΓΚΠΔ)
  4. Πως ξεχωρίζουμε τις ψευδής ειδήσεις.Ποιες πιστεύετε ότι μπορεί να είναι οι συνέπειες από την αναληθή πληροφόρηση (παραπληροφόρηση); Αναφέρετε απλά παραδείγματα από την καθημερινή ζωή.
  5. Τι είναι τεχνητή νοημοσύνη. Γιατί είναι χρήσιμη . Μπορεί να βοηθήσει στην προβλέψη του καιρού. Μπορει να σας βοηθήσει στην αναζήτηση πληροφοριών .
  6.  Σχολιάστε τη φράση «Όταν συνδεόμαστε με τον υπολογιστή μας στο Διαδίκτυο, γινόμαστε αυτόματα μέλη μίας νέας ομάδας, της κοινότητας του Διαδικτύου». Ποια είναι τα μέλη αυτής της κοινότητας; Πόσα μπορεί να είναι σε αριθμό; Υπάρχουν κανόνες καλής συμπεριφοράς, όταν βρισκόμαστε στο Διαδίκτυο, όπως υπάρχουν σε άλλες κοινότητες (για παράδειγμα, όπως υπάρχουν στην κοινότητα του σχολείου σας);
  7. Σε ποιες βασικές κατηγορίες χωρίζεται το Λογισμικό ενός υπολογιστή;. Ποιο λογισμικό είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του υπολογιστή;. Για ποιες λειτουργίες είναι υπεύθυνο το Λειτουργικό Σύστημα;

 

Όνομα συντάκτη

Όνομα: ΤΟΓΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑ

Σύντομο βιογραφικό:
Περισσότερες πληροφορίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση