ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Αγαπητοί γονείς

 

Η χρονιά κύλησε πάλι φέτος με περιορισμούς και καταιγίδα από πρωτόκολλα  για λόγους ασφάλειας…

Ένα κύριο μέλημα υπήρχε καθημερινά μέσα μας. Να είμαστε όλοι ασφαλείς, να παραμείνουμε όλοι καλά. Παιδιά, γονείς και συνάδελφοι. Και στη συνέχεια να καταφέρει το σχολείο κι εμείς οι δάσκαλοί του να ανταποκριθούμε στο χρέος μας. Δόξα τον Θεό, πιστεύουμε απόλυτα πως τα καταφέραμε και πολύ καλά μάλιστα.

 

Ο επαγγελματισμός των δασκάλων του σχολείου, η δική σας θαυμαστή υπευθυνότητα και ο σεβασμός των παιδιών μας, μάς οδήγησαν στη λήξη του έτους, αλώβητους. Με τη χρήση της μάσκας σε ζέστη, βροχή, κρύο και παγωνιά, με τη σχολαστική τήρηση των μέτρων καταφέραμε να παραμείνουμε ασφαλείς.

 

Εάν με επιτυχία καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία με καλύτερη επιτυχία καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε και στο χρέος μας. Φροντίσαμε συχνά πρώτα για τη δική μας επιμόρφωση και τον εκσυγχρονισμό των γνώσεων μας στις νέες απαιτήσεις που διαμόρφωνε η τηλεκπαίδευση. Φροντίσαμε επίσης με κάθε τρόπο κανένας μαθητής μας να μην μείνει έξω από την εκπαιδευτική αυτή διαδικασία. Με όσα προβλήματα προέκυψαν επαιρόμαστε πως ήμασταν δίπλα στον κάθε μαθητή μας. Μα και κάθε μαθητής, άλλος μικρότερα και άλλος μεγαλύτερα, έκανε τολμηρά βήματα προόδου. Δεν πτοηθήκαμε επίσης στην ανάληψη πρωτοβουλιών και καινοτόμων προγραμμάτων…

 

Όμως ο χρόνος αμείλικτος κυλάει. Έφτασε στο τέλος της αυτή η ιδιαίτερη σχολική χρονιά. Μια χρονιά πλούσια σε δραστηριότητες, ιδέες, εμπνεύσεις και συναισθήματα.… μια πολύ δύσκολη,πολύ ιδιαίτερη και γενικά μια πολύπαθη σχολική χρονιά…

 

Τελείωσε και αυτή η χρονιά χωρίς να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο σχολείο που θα συντελέσει στην πραγματοποίηση των οραμάτων μας, γιατί έτσι κι αλλιώς ποτέ  δε λειτουργούσαμε χωρίς αυτά.

 

Βγήκαμε νικητές όμως και
“έτσι σοφοί που γίναμε με τόσες γνώσεις όλοι καταλάβαμε Ιθάκη τι σημαίνει”….

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που σταθήκατε στο πλάι μας , μας βοηθήσατε και το κυριότερο , μας εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας, τον πιο πολύτιμο θησαυρό σας!!!!!

 

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, ξεκούραση και καλή επιστροφή τον ερχόμενο Σεπτέμβρη με πολλή όρεξη για διάβασμα και ιδέες!

 

Η Διευθύντρια και το Διδακτικό Προσωπικό του Σχολείου μας