Ετικέτες ποιότητας eTwinning

0

Συγγραφέας: ΝΤΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ | Κατηγορία Συμμετοχές-Διακρίσεις | , στις 27-09-2016

Μεγάλη διάκριση απέσπασε το  τριθέσιο  Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Ελεούσας Άρτας κατά το σχολικό έτος 2015-16. Υλοποίησε για πρώτη φορά δύο έργα σε συνεργατικές συμπράξεις με άλλα σχολεία από διάφορες πόλεις της Ελλάδας και χώρες της Ευρώπης στο πλαίσιο του προγράμματος eΤwinning  – Ηλεκτρονική Αδελφοποίηση σχολείων από όλη την Ευρώπη.

 Το eTwinning (www.etwinning.net) είναι μια ευρωπαϊκή δράση του προγράμματος Erasmus+, στο πλαίσιο της οποίας σχολεία από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες συνεργάζονται, κάνοντας χρήση εργαλείων Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), αποκομίζοντας παιδαγωγικά, κοινωνικά και πολιτισμικά οφέλη.

 Το eTwinning υποστηρίζεται από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΚΥΥ), που εδρεύει στις Βρυξέλλες, και ένα δίκτυο από Εθνικές Υπηρεσίες Υποστήριξης (ΕΥΥ).

Στην Ελλάδα η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning  λειτουργεί από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και από το Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΕΑΙΤΥ) (http://etwinning.sch.gr).

.http://www.artavoice.gr/themata/protoporei-dimotiko-sholeio-eleoysas-artas

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση