Καλημέρα παιδιά …

Ελπίζω να είστε όλοι καλά !!

Σήμερα είναι Πέμπτη 7 Μαΐου και θέλω να σας πω ότι την Κυριακή γιορτάζει ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο και για εσάς τους μικρούς και για τους μεγάλους . Πριν όμως σας πω ποιο είναι αυτό το πρόσωπο θέλω κάποιος μεγάλος να σας διαβάσει την παρακάτω ιστορία .

https://learningapps.org/watch?v=piszqca8520

 

Αφού την διαβάσετε πατήστε το βελάκι που έχει κάτω δεξιά και απαντήστε στις ερωτήσεις..

Είμαι σίγουρη ότι όλοι καταλάβατε ποιος γιορτάζει την Κυριακή . Χάχα το βρήκατε ! Γιορτάζει η μαμά ! Ποια μαμά ? Η δική μου ,η δική σου ,του φίλου η της φίλης σου ,του μπαμπά η της μαμάς. Όλες οι μαμάδες του κόσμου !

Μα τώρα θα μου πείτε γιατί αφού δεν γιορτάζει ! Η δεν έχει τα γενέθλια της . Είναι αλήθεια αυτό !Όμως παιδάκια μου η μητέρα ,η μανούλα, η μαμά ή όπως αλλιώς την φωνάζει ο καθένας είναι πολύ σημαντικό πρόσωπο στην ζωή όλων μας. Η μέρα λοιπόν αυτή είναι γιορτή προς τιμήν της μητέρας και της μητρότητας .

Ας της δώσουμε λοιπόν ,την πιο σφιχτή αγκαλιά και το πιο γλυκό φιλί ,γιατί μας έδωσε την ζωή είναι πάντα διπλά μας , μας μαγειρεύει ,μας φροντίζει, μας ετοιμάζει τα ρούχα μας ,μας φτιάχνει γλυκά, μας κάνει αγκαλιές , μας πηγαίνει βόλτα και τόσα αλλά πράγματα κάθε μέρα .

Ας γνωρίσουμε την μητρότητα μέσα από την τέχνη !

 

 

Φτιάξε το πάζλ .. 

https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=22f57eec084e&fbclid=IwAR3e6G4MB2dqnjf9JUA7H_cSP4mXDLhg41mUwiNHHKteH7N9EO25PRCZrXI

 

Παίξε το παιχνίδι με τους πινάκες ζωγραφικής.

Άκουσε ένα τραγούδι.

 

Στην συνεχεία ζωγράφισε το πορτραίτο της μαμάς και γράψε πάνω την λέξη ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΜΑΜΑ

Αν θέλεις μπορείς να κάνεις την κατασκευή που θα δούμε παρακάτω  !

Μην ξεχάσετε να πείτε στην μανούλα ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ και ένα ακόμα πιο μεγάλο ΣΕ ΑΓΑΠΏ !

 

Πινάκες από: https://www.slideshare.net/taniakourou/ss-233099821