Το Γυμνάσιο Χιλιομοδίου στο “ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και ΔΡΩ”

κατάλογος

Ήμασταν και εμείς εκεί! Το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε από την κ. Θεοδώρα Μπασιάκου, καθηγήτρια Πληροφορικής.

Ο χρήστης ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ πρόσθεσε 112 νέες φωτογραφίες στο άλμπουμ: Νοιάζομαι και Δρω – Α’ Βιωματική Επιμόρφωση των Συντονιστών και Ε

Πάνω από 350 Εκπαιδευτικοί και Συντονιστές του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ παρακολούθησαν 4ήμερη βιωματική επιμόρφωση στην Αθήνα στις 3-6 Νοεμβρίου!

Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, μιλήσαμε για το όραμα του προγράμματος, για τα αποτελέσματα της πιλοτικής φάσης της περασμένης χρονιάς, για τους στόχους της δεύτερης χρονιάς που φέτος συμπεριλαμβάνει 150 σχολεία σε όλη την Ελλάδα και αναμένεται να αγγίξει πάνω από 450 εκπαιδευτικούς και 8.500 μαθητές, καθώς και για το πλαίσιο και τις διαδικασίες υλοποίησης του προγράμματος!

Ακολούθησαν βιωματικές δράσεις και εργαστήρια σε ομάδες, κατά τη διάρκεια των οποίων γνωριστήκαμε μεταξύ μας αλλά και με τις έννοιες του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και του ενεργού πολίτη και σχεδιάσαμε δράσεις κοινωνικής συνεισφοράς από το μηδέν!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εθελοντές μας που βοήθησαν σε όλη τη διάρκεια της επιμόρφωσης: Άννα, Κρυσταλλία, Ευφροσύνη, Ίνα, Ορέστη!

Τέλος, ευχαριστούμε πολύ τους ομιλητές μας που μας έκαναν την τιμή να είναι μαζί μας και να μας παρουσιάσουν τον κόσμο του εθελοντισμού και του ενεργού πολίτη, καθώς και τους εκπροσώπους 30 κοινωφελών οργανισμών που συμμετείχαν στα εργαστήρια!

111

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση