«Η ενδυνάμωση του ρόλου του εκπαιδευτικού στο σύγχρονο σχολείο – Επιμορφωτικά εργαστήρια 9ης Σεπτεμβρίου στο 12ο Δ.Σ. Δράμας»

ΑΙΘΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ

Από την εικόνα στον λόγο Οι εικαστικές τέχνες

φύλλο-εργασίας-30 τεστ Βαν Γκονγκ φύλλο-εργασίας-31 τεστ Πικάσο φύλλο-εργασίας-32 τεστ Νταλί φύλλο-εργασίας-33 τεστ φύλλο-εργασίας-34 τεστ Ο Σπορέας φύλλο-εργασίας-35 Σίρλευ φύλλο-εργασίας-37 το παιδί με το περιστέρι φύλλο-εργασίας-38 τεστ Πικάσο φύλλο-εργασίας-39 η αρχή της ιστορίας φύλλο-εργασίας-40 φύλλο-εργασίας-41 ήρθε φεύγει
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ
Το εργαστήριο «Μαθήματα ζωής» θα πραγματοποιηθεί τελικά στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού, στον κόμβο της Ταξιαρχίας ΤΗΛ. 25210-32361 την ίδια ώρα 0900-1200.
Τα εργαστήρια που δεν έχουν κλείσει και παραμένουν ανοικτοί οι σύνδεσμοι για εγγραφές είναι τα παρακάτω:
Η βελτίωσης της συνοχής της σχολικής τάξης-Βιωματικό εργαστήρι (Λαφτσίδου Κυριακή και Χατζηιωαννίδου Βιργινία): ΕΔΩ
Ψηφιακή Γραφή (Θεοδοσιάδου Δήμητρα): ΕΔΩ
Μαθηματικά επίλυση & δημιουργία προβλήματος(Τζούλης Παρασχίδης): ΕΔΩ
Προβληματισμοί σε βασικές έννοιες της Ιστορίας(Καζάκης Δημήτρης): ΕΔΩ
Επιτρέψτε μου να επαναλάβω, ότι η εγγραφή των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών είναι απαραίτητη για την ομαλή διοργάνωση των εργαστηρίων.
Υπενθυμίζω, ότι το εργαστήριο Πηλοπλαστικής θα γίνει την ίδια ώρα 09.00 στο Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο Δράμας(δίπλα στο 2ο Γυμνάσιο Δράμας, Δημ. Γούναρη 7,τηλ. 2521095457).
Με έμφαση λοιπόν στην αλληλοεπίδραση και στην ανταλλαγή απόψεων, οι συμμετέχοντες των εργαστηρίων μπορούν να έχουν μαζί τους ένα μολύβι ή στυλό, για δε το εργαστήριο πηλοπλαστικής, οι συμμετέχοντες θα έχουν απαραίτητα μαζί τους ένα πρόχειρο πουκάμισο ή μια ποδιά.

Συμμετέχοντες Δημιουργική Γραφή & Τέχνη Συμμετέχοντες Διαχείριση της φωνής Συμμετέχοντες Μαθήματα Ζωής ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ Συμμετέχοντες Πηλοπλαστική

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.