«Αποχαιρετισμός Σχολ. Συμβούλου ΕΑΕ».

Σχετική εικόνα

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στα τριάντα χρόνια στην εκπαίδευση έζησα αρκετούς αποχαιρετισμούς. Μετά τον πρώτο διορισμό στη Ρόδο, ακόμη θυμάμαι τους συναδέλφους που αποχαιρετούσα στην τελευταία συνάντησή μας στο 13ο του Ροδινιού. Μετά από κάποια χρόνια σε παρόμοια παρέα στα Χανιά και με συντροφιά κρητικής λίρας, αναρωτιόμουν γιατί φεύγω απ’ αυτόν τον υπέροχο τόπο, ενώ κανείς δε με διώχνει… Πολλά χρόνια αργότερα άφηνα μια δεύτερη «πατρίδα» πίσω μου, στην καρδιά της κεντρικής Ευρώπης, γιατί απλά έληγε η απόσπασή μου στα «ξένα». Την παρέα «άπαξ» του μεταπτυχιακού της Φλώρινας με τις ταβερνοοινοποσίες στα στενά πέριξ του Σακουλέβα.

Πολλοί αποχαιρετισμοί, πολλές γνωριμίες και συνεργασίες, αλλά σκεφτόμενος τους ανθρώπους που έχω να αποχαιρετίσω σαν απερχόμενος Σχολικός Σύμβουλος ΕΑΕ της ΑΜΘ & Σερρών, νομίζω ότι είναι περισσότεροι απ’ όσους γνώρισα στα προηγούμενα, πολλαπλάσια της εκπαιδευτικής μου υπηρεσίας. Αποχαιρετισμοί λοιπόν, θύμισες ευχαριστίες και λίγα λόγια από καρδιάς για όλους τους συνοδοιπόρους, όπως:

Στην Περιφερειακή Διεύθυνση τον Περιφερειακό και το προσωπικό για τις παλιές καλές στιγμές και τις νέες που έρχονται.

Τους συναδέλφους μου Σχολικούς Συμβούλους ΠΕ & ΔΕ της ΑΜΘ & Σερρών καθώς και στο μέντορά μου για τις συμπλεύσεις όλα αυτά τα χρόνια.

Θα ήθελα να σταθώ στους συνεργάτες Διευθυντές Εκπαίδευσης ΠΕ & ΔΕ της ΑΜΘ & Σερρών που με όλους είχα μια αγαστή και γόνιμη συνεργασία .

Τους προϊσταμένους και το προσωπικό των ΚΕΔΔΥ που καταφέραμε μέσα από τις κοινές συναντήσεις μας να συγκροτήσουμε μια ενιαία στάση ΕΑΕ σε επίπεδο Περιφέρειας & Σερρών(μεγάλη μου τιμή αυτός ο «ευγενικός» ΝομόςΣερρών που μόνο παραπανίσιος δεν ήταν για την 8η ΕΑΕ)

 Τους Διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς ΕΑΕ, καθώς και το ΕΕΠ &ΕΒΠ των ΣΜΕΑΕ που πλαισίωσαν το έργο του Σχολικού Συμβούλου ΕΑΕ, με τις υπέροχες «καλές πρακτικές» που είχαμε καθιερώσει.

Τους Διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς όλων των σχολείων με Τμήμα ένταξης ή & παράλληλη στήριξη ΠΕ & ΔΕ της  ΑΜΘ & Σερρών.

Τα σχολεία που φιλοξένησαν και ζέσταναν τις επιμορφωτικές μας συναντήσεις.

Τα μέλη του υπηρεσιακού συμβουλίου ΠΥΣΕΕΠ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής εξέτασης ενστάσεων της ΑΜΘ, καθώς και τον ακούραστο γραμματέα που ανιδιοτελώς και με την επιστημονική τους γνώση στήριξαν τη λειτουργία της, που είχα την τύχη να συντονίζω όλα αυτά τα χρόνια.

Αφήνω στο τέλος και δεν ξεχνώ τους γονείς που όλα αυτά τα χρόνια συμπορευτήκαμε με πρόθεση το καλύτερο για τα παιδιά τους. 

Ο Σχολικός Σύμβουλος ΕΑΕ                                                                                                           

      Ανανίας  Π.  Τοζακίδης

             Δάσκαλος ΕΑΕ

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.