Τα τέσσερα απλά βήματα διεκδίκησης προγράμματος Erasmus+

1.Εγγραφή στο EU Login. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει δημιουργήσει το Σύστημα Διαπίστευσης – EU Login (πρώην ECAS) στο οποίο εγγράφονται όλοι οι ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε ειδικές σελίδες και ηλεκτρονικά εργαλεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Όλοι οι φορείς που σκοπεύουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Erasmus+ θα πρέπει να εγγραφούν και να παρέχουν τα βασικά τους νομικά και οικονομικά στοιχεία στην Ενιαία Υπηρεσία Εγγραφής URF (Unique Registration Facility) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Δείτε αναλυτικές οδηγίες ΕΔΩ
Η Εγγραφή στη Δικτυακή πλατφόρμα ΕΔΩ έχει ως αποτέλεσμα την απόκτηση ενός 9-ψήφιου μοναδικού Κωδικού Ταυτοποίησης (PIC).
2. Εγγραφή στο e-twining https://live.etwinning.net/unauthorized και επίσκεψη του Φόρουμ της Πλατφόρμας του e-twinning, όπου μπορούμε να βρούμε αγγελίες σχετικές με εξεύρεση εταίρων. Επιπροσθέτως μπορούμε να βάλουμε και δική μας αγγελία.
3. Εφόσον βρούμε ένα πρόγραμμα που ταιριάζει στο προφίλ του σχολείου, αποστέλλουμε επιθυμία συμμετοχής στο συντονιστικό σχολείο που έχει έτοιμη πρόταση.
4. Απ’ τη στιγμή που μας αποδεχτούν για εταίρο ξεκινάει μια ανταλλαγή πληροφοριών για τον προγραμματισμό των δράσεων, την τελική συγγραφή της πρότασης και εν συνεχεία την υποβολή της.

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση